Dinamo București pierde la limită cu FCU Craiova pe Arena Națională

Dinamo a pierdut în fața celor de la U Craiova 1948, într-un meci din etapa a 9-a a Superligii din România.

Dinamo și U Craiova 1948 au abordat meciul direct din etapa a 9-a a Superligii cu stări de spirit total diferite. Înaintea pauzei dedicate echipei naționale, “câinii” au pierdut cu 0-4 în Giulești, în timp ce oltenii au ieșit din criză cu un 4-0 uluitor împotriva campioanei Farul.

Fanii dinamoviști au mers în număr mare (peste 18.000 de ”câini”), să susțină echipa lui Burcă pe Arena Națională, dar în prima repriză nu au putut vedea decât dăruire din partea favoriților. Nici oltenii nu au reușit mare lucru și după primele 45 de minute raportul șuturilor pe poartă era 0-0.

Cele două echipe au ieșit mult mai motivate de la vestiare și partea secundă a arătat cu totul altfel. Dinamo a avut două ocazii bune de a deschide scorul, dar Ahmed Bani nu a fost inspirat la finalizare, iar asta i-a costat pe “câini”. În minutul 61, Golubovic a avut o interveție salvatoare în fața lui Van Durmen, dar apoi mingea a ajuns la Baeten, care a preluat pe piept și de deschis scorul cu un șut fabulos, de la aproximativ 25 de metri.

Dinamo s-a aruncat în atac, dar lipsa de luciditate a caracterizat jocul gazdelor în cea mai mare parte. Prima ocazie cu adevărat mare de egalare a venit în minutul 78, când șutul lui Denis Politic a fost respins in-extremis pe lângă poartă de Popa.

După acel moment, oltenii au absorbit fără probleme atacurile elevilor lui Burcă, dar meciul se putea termina totuși 1-1, dacă șutul lui Costin din prelungiri nu s-ar fi orpit în bară. Aceea a fost ultima șansă pentru Dinamo, care a ajuns la 5 înfrâgeri din 9 partide jucate în actuala stagiune.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne cu 8 puncte în clasament și se află pe locul 12, dar mai poate coborî până la finalul rundei.

În etapa viitoare, ”câinii” vor primi pe ”Arcul de Triumf” vizita celor de Farul din Constanța.

CITESTE SI:

Foto I Spectator de lux la Dinamo – FCU Craiova

Dinamo – FCU Craiova. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

România riscă sancțiuni drastice după incidentele de la meciul cu Kosovo. Ce sancțiuni anunță Jandarmeria și UEFA, plus Federației de Fotbal din Kosovo

Un gând despre &8222;Dinamo București pierde la limită cu FCU Craiova pe Arena Națională&8221;

Lasă un răspuns