Veste bună pentru Dinamo! ”Câinii” au stabilit pe ce stadion se va juca partida cu Farul

Vineri, 22 septembrie, la ora 21:00, Dinamo București primește vizita celor de la Farul Constanța. Partidă contând în etapa a 10 -a, din Liga 1.

evomag.ro

A fost o întreagă telenovelă legată de partida cu Farul Constanța, de săptămâna viitoare. Arena Națională nu este disponibilă pentru partida de săptămâna viitoare. Cea mai mare arenă din România, își va închide porțile, deoarece se va organiza un festival de cultură asiatică.

Varianta stadionului ”Eugen Popescu” din Târgoviște a picat, după ce oficialii clubului și cei ai Consiliului Local au atras atenția asupra unui aspect.

Meciul dintre Dinamo și Farul Constanța este programat vineri, 22 septembrie, cu începere de la ora 21, iar a doua zi, sâmbătă, de la ora 11, echipa antrenată de Vasile Miriuță o întâlnește, pe același stadion, pe Dumbrăvința.

În aceste condiții, dâmbovițenii cred că organizarea meciului Chindiei va fi imposibil de efectuat, astfel că au refuzat-o pe Dinamo.

Ajunși în criză de timp, oficialii lui Dinamo au căutat și alte stadioane, dar rivalitățile au blocat tratativele. Așadar, au fost refuzați și de cei de la Petrolul Ploiești.

În cele din urmă, după tam-tam-ul creat în presă de Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu, referitor la starea terenului stadionului ”Arcul de Triumf”, se pare că partida cu Farul Constanța se va juca pe stadionul devenit ”casă” pentru dinamoviști.

Potrivit spuselor în această dimineață la Radio Dinamo, de Andrei Bendeac, director de social media.

Dinamo revine pe Arcul de Triumf, vestea bună este că nu vom fi nevoiți să plecăm din București! Vom reveni cu mai multe detalii în zilele următoare despre bilete.

Video I Andrei Bendeac, detalii despre stabilirea stadionului cu Farul

Ovidiu Burcă, despre problema stadionului

”Nu putem să jucăm meciul cu Farul acolo (n.r. – pe Arena Națională). Prima opțiune e Târgoviște, nu știu dacă mai există alte opțiuni. E aproape de București, există o comunitate foarte mare de dinamoviști acolo. Am fost plăcut surprins să-i vedem alături de noi. S-ar putea ca pentru meciul cu Farul să apelăm totuși la «Arcul de Triumf», pentru că și lor le place gazonul bun (n.r. – râde).

S-au făcut niște lucrări de mentenanță acolo, iarba are nevoie de un ciclu de germinare, nu se rezolvă peste noapte problema. Au fost căldurile sufocante pentru gazon, e dificil să-l păstrezi. Și la Săftica trebuie să luăm măsuri din această cauză”, spunea Ovidiu Burcă, pentru sursa mai sus citată.

CITESTE SI:

Video I Adnan Golubovic, mesaj pentru dinamoviști înaintea meciului cu oltenii lui Mititelu

Avancronică I Dinamo București – FCU Craiova

Eugen Voicu, a anunțat noile obiective ale ”câinilor”

Un gând despre &8222;Veste bună pentru Dinamo! ”Câinii” au stabilit pe ce stadion se va juca partida cu Farul&8221;

Lasă un răspuns