LPF intervine după ce Dinamo nu a rezolva problema stadionului pentru meciul cu Farul

Dinamo nu reușește să găsească o soluție de stadion pentru meciul cu Farul, iar secretarul general al Liga Profesionistă de Fotbal.

Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a vorbit pe marginea meciului Dinamo – Farul, care încă nu se știe unde se va juca.

Justin Ștefan spune că interesul organizației pe care o reprezintă este ca partidele să se dispute pe teren. În cazul în care oficialii clubului Dinamo nu vor găsi o soluție în timp util, există și riscul ca elevii lui Ovidiu Burcă să piardă cu 3-0 la masa verde.

Oficialul Ligii Profesioniste de Fotbal spune că nu a primit nicio comunicare oficială din partea ”câinilor” privind acest subiect, astfel că informațiile din acest moment susțin, cel puțin în acte, că meciul va fi găzduit de stadionul ”Arcul de Triumf” – potrivit programării inițiale.

”Interesul ligii este acela de a disputa toate meciurile conform programului.

În momentul de față, Dinamo nu a informat nimic despre schimbarea locului de disputare a meciului cu Farul Constanța”, a declarat Justin Ștefan.

Farul Constanța anunță că pune la dispoziție stadionul pentru disputarea partidei

Dinamo se pregătește de duelul cu Farul Constanța din etapa a 10-a din Superliga care este programat vineri, de la ora 21:00, însă ”câinii” sunt în criză din cauza faptului că nu a găsit un stadion pe care să aibă loc meciul.

Văzând că lucrurile trenează şi pentru că mai este foarte puţin timp până când o decizie ar trebui luată, preşedintele celor de la Farul Constanța, ne-a oferit o variantă: stadionul din Ovidiu! Adică Dinamo să joace pe teren propriu meciul contra Farului chiar pe arena de la malul mării.

”Prea multe se adună! Nu-mi vine să cred, tot așteptăm și mai sunt trei zile până la meci. Probabil, vom fi anunțați vineri dimineață, în ziua meciului: «Gata, s-a lămurit! Urcați-vă în avion și mergeți la Botoșani că acolo veți juca împotriva lui Dinamo!»

Este jenant! Domnilor, trebuie reguli clare, altfel e bătaie de joc. Trebuie să stăm acum să gâfâim la cheremul tuturor pentru un meci de Liga 1?! Incredibil este amatorismul celor care trebuie să ia decizii”, a fost poziţia lui Gică Popescu.

Fostul jucător, este de părere că forul organizator al Superligii nu ar fi trebuit să permită o astfel de incertitudine.

”Nici la județeană nu se întâmplă așa ceva. Mai sunt trei zile! Tu, Ligă, să permiți așa ceva?! Trebuie reguli clare, cu 3, 5, 9 zile, câte or trebui, să fie clar unde să joacă. Eu ce fac, unde iau cazare, de exemplu? Nu ai stadion înainte de începerea campionatului, de ce mai joci?! Trebuie clar, stabilit. Este o situație de plâns!

Nu e treaba mea unde să joace, ce trebuie să facă Dinamo, cum te-oi numi, Dinamo, Steaua, Farul, trebuie să ai totul pus la punct. Așteptăm cu nervii întinși la maximum. Eu i-am propus domnului Voicu azi dimineață: «Haideți să jucăm la Constanța!» Păi, ce șansă mai avem?! Dânsul a zâmbit. OK, zâmbim, dar zâmbim amar”, a mai transmis ”Baciul”.

CITESTE SI:

Variantă a unui stadion de ”nerefuzat”

Constrânși de situație, oficialii lui Dinamo continuă lupta cu administratorii stadioanelor: ”Nu s-a putut pe niciunul din zece”

Stadionul Giulești, noua ”casă” a lui Dinamo? Ultrașii rapidiști anunță o pace istorică

Un gând despre &8222;LPF intervine după ce Dinamo nu a rezolva problema stadionului pentru meciul cu Farul&8221;

Lasă un răspuns