Clauzele incredibile pentru aducerea lui Lucas Alves în Ștefan cel Mare

Fundașul brazilian Lucas Alves, 31 de ani, a semnat cu Dinamo București în această vară, iar la debutul său în ”haită” antrenorul lui Dinamo, i-a oferit banderola de căpitan al ”câinilor”.

melimeloparis.ro

Alves a debutat în partida cu FCU Craiova, de pe Arena Națională în data de 15 septembrie. Derby-ul din etapa a 9-a, s-a încheiat cu victoria oltenilor cu scorul de 1-0.

Fundașul central a fost căpitan și în amicalul câștigat de ”câini”, scor 7-0 cu CS Tunari.

Potrivit celor de la Prosport, prin impresarii săi, Lucas Alves, poate pleca în cazul în care, în pauza de iarnă, are o ofertă convenabilă, în schimbul sumei de 65.000 euro!

Mai mult, dacă fundașul o să rămână în lotul lui „câinilor” până la finalul sezonului, în pauza dintre ediții, Lucas se poate despărți de actuala lui formație, fără ca Dinamo să se poată opune, pentru 130.000 euro!

”Eu am vrut să-l ajut pe Ovidiu Burcă, prietenul meu. Fără această clauză, jucătorul n-ar fi venit. El joacă pe bani mult mai puțini decât a câștigat în carieră și așa l-am convins să semneze cu Dinamo”, a spus Florin Manea, impresarul care a facilitat legitimarea lui Alves la Dinamo, pentru sursa mai sus citată.

”Lucas, la nivelul de profesionalism, este la cel mai înalt nivel. E un jucător cu mentalitate de învingător și eu cred că va fi unul dintre liderii echipei în scurt timp. Când joci cu mulți fani în tribună, atunci în timpul jocului prea puțin poți interveni ca antrenor.

Trebuie să ai jucători care să înțeleagă ce vrem noi, să vină și ei cu partea de leadership în momentele mai puțin plăcute, dar și cele foarte bune, când echipa are tendința să se relaxeze. Ai nevoie de juatori care să țină concentrați, Lucas ne poate aduce și partea asta de leadership în interiorul echipei”, a spus administrator special a lui Dinamo, Andrei Nicolescu într-o intervenție la Radio Dinamo.

”E foarte important pentru echipa să aibă lideri în teren, dincolo de ce încercăm noi și pregătim noi, implicarea unor jucători în momentele grele, devine decisivă. Aici avem niște jucători care sunt încă foarte tineri, avem jucători cu experiență, dar parcă ne lipseau 2-3 jucători care în momentele grele să ia decizii, să coordoneze întreaga echipă”, Ovidiu Burca despre Lucas Alves.

3 ani a evoluat Lucas Alves la FC Luzern, în Elveția. Sud-americanul a mai trecut prin Grecia, la Pas Lamia, în Arabia Saudită (Al Tai) și în Emirate (Al- Nassr). Înainte de a semna cu Dinamo, fundașul în vârstă de 31 de ani a evoluat în Portugalia, pentru Portimonense.

CITESTE SI:

S-a stabilit programul etapei a 13-a. Când se joacă Hermannstadt – Dinamo București

Ovidiu Burcă, susținere totală! O legendă din Ștefan cel Mare îi sare în apărare

Andrei Nicolescu recunoaște existența unor probleme în ”haită”. Ce spune despre venirea unor noi jucători

2 gânduri despre &8222;Clauzele incredibile pentru aducerea lui Lucas Alves în Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns