Florentin Petre, avertisment pentru Ovidiu Burcă: ”E știe ce înseamnă mentalitatea asta”

Dinamo București nu a avut parte de un început foarte bun în noul sezon al Superligii.

”Câinii”, după 12 etape jucate, Dinamo se află pe locul 15, cu doar nouă puncte acumulate. Asta după ce dinamoviștii au început cu 3 înfrângeri din tot atâtea posibile. Cu unul dintre cele mai subțiri loturi din campionatul românesc, Ovidiu Burcă a reușit să redreseze situația în luna august, atunci când a bifat două victorii și trei rezultate de egalitate, însă starea de bine nu a rezistat prea mult.

Echipa noastră nu a mai izbutit nicio victorie în ultimele șase partide oficiale, motiv pentru care, în aceste momente, se află pe loc retrogradabil.

Noul analist sportiv al celor de la Fanatik, Florentin Petre (47 de ani) a vorbit despre pasa proastă prin care trece echipa sa de suflet și a dezvăluit ce ar trebuie să facă conducerea lui Dinamo pentru scăpa de la retrogradare.

Fostul mare jucător al celor de la Dinamo este de părere că Dinamo se poate menține în primul eșalon fotbalistic din România doar dacă în iarnă se vor face 6-7 transferuri.

În plus, Florentin Petre nu a ezitat și l-a atenționat pe Ovidiu Burcă.

”Îl văd speriat și nu-mi place. Când intri în vestiar nu ai tată, nu ai mamă. Și el știe ce înseamnă mentalitatea asta, pentru că s-a dezvoltat cu noi. Trebuie și ajutat. Nici lotul nu este unul foarte bun. Dinamo poate retrograda dacă nu aduc un ax central. Au nevoie de 6-7 jucători peste ce au acum, altfel nu au nicio șansă”, a spus Florentin Petre.

Andrei Nicolescu are încredere în echipă

Administrator special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu are o altă perspectivă față de cea a lui Florentin Petre.

”Suntem în criză, dacă analizăm rezultatele. Există și explicații subiective, și obiective. Dacă ne-am lua după cele obiective, probabil că ne-am găsi foarte multe alibiuri, dar încercăm să stăm departe de ele și să ne dăm seama că noi trebuie să producem mai mult fotbal. Ultimul meci ne-a demonstrat, totuși, că există resurse bune pentru jucătorii de la Dinamo și cred că doar ei, dacă încep să aibă încredere în ei, pot să joace un fotbal cum au jucat în prima repriză cu CFR Cluj.

Noi suntem calmi pentru că avem un drum pe care ni l-am asumat. Nu suntem foarte departe de acei parametri pe care ni i-am setat din punctul de vedere al modului în care suntem organizați”, a spus Andrei Nicolescu în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9” de la PlaySport.

Florentin Petre a evoluat la Dinamo în perioada 1994 – 2006. În tricoul acestei formații, fostul mijlocaș dreapta a câștigat trei campionate (2000, 2002, 2004), cinci cupe (2000, 2001, 2003, 2004, 2005) și o supercupă (2005).

CITESTE SI:

2.200 de bilete pentru dinamoviști! Unde pot fi achiziționate biletele pentru Hermannstadt – Dinamo

Schimbare majoră în carieră pentru Florentin Petre. Fostul dinamovist s-a reprofilat

Avancronică I Dinamo București – HC Izvidac

Un gând despre &8222;Florentin Petre, avertisment pentru Ovidiu Burcă: ”E știe ce înseamnă mentalitatea asta”&8221;

Lasă un răspuns