Dinamo își continuă criza de puncte în Liga 1

Dinamo a fost învinsă la Sibiu, 0-4, de Hermannstadt, în runda cu numărul 13 a Superligii.

melimeloparis.ro

”Câinii” au avut un gol anulat pe motiv de offside în primele minute ale meciului de pe stadionul ”Municipal”.

Meciul putea să înceapă cu scorul de 1-0 pentru dinamoviști. Christian Ilic a executat o lovitură liberă în bara porții apărate de Cătălin Căbuz. Mingea a ajuns la atacantul Goncalo Gregorio, care a îndeplinit o formalitate, împingând mingea în poarta rămasă goală. Reușita a fost anulată în urma analizei VAR pe motiv de offside.

La doar câteva minute, Hermannstadt a marcat un gol valabil pentru a deschide scorul, prin Silviu Balaure. Mingea a ajuns la atacantul de 27 de ani în urma unei serii de gafe în careul ”câinilor”. Atât Josue Homawoo, cât și Costin Amzăr au dat pe lângă minge la centrarea lui Alexandru Jipa. Balaure a marcat al 3-lea său gol din actuala ediție a Superligii.

Sibienii au reușit să se distanțele pe tabelă în minutul 19, marcând al doilea gol prin tânărul Jipa. Acesta a finalizat o fază care l-a avut ca protagonist pe golgheterul Daniel Paraschiv. Dintr-o serie de driblinguri ale acestuia, mingea a ricoșat la aripa stângă a lui Măldărășanu, care l-a executat pe Adnan Golubovic cu un șut puternic, la prima bară. Același Jipa a fost aproape de 3-0 în minutul 28, când șutul său la firul ierbii a trecut la câțiva centimetri de poarta lui Dinamo București.

Sibienii au făcut până la urmă 3-0 imediat după revenirea de la vestiare. Balaure a reușit “dubla” în minutul 53 după o nouă greșeală a defensivei dinamoviste. Același Homawoo a respins greșit, chiar în gheata atacantului sibian, care a marcat cu un șut deviat.

Dinamo ar fi putut să reducă din diferență cu un sfert de oră înaintea fluierului final. Lamine Ghezali a ajuns într-o poziție bună, dar finalizarea francezului a fost una defectuoasă. Sibienii au terminat partida cu un nou gol, marcat de Baba Alhassan, care a înscris cu un șut la vinclu în prelungiri.

În urma acestui rezultat, Dinamo continuă seria de meciuri consecutive fără victorie în campionat. Elevii lui Burcă nu au mai câștigat în Superligă din august.

“Câinii” se află pe penultimul loc al clasamentului, doar FC Botoșani fiind sub aceștia.

De cealaltă parte, FC Hermannstadt a acumulat 19 puncte și se clasează pe locul 5 în Superligă, iar echipa antrenată de Marius Măldărășanu începe să emită pretenții pentru un loc de play-off la finalul sezonului regulat.

CITESTE SI:

Hermannstadt – Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Surpriză pentru Ovidiu Burcă înaintea meciului cu Hermannstadt

Avancronică I FC Hermannstadt – Dinamo Bucureşti

Un gând despre &8222;Dinamo își continuă criza de puncte în Liga 1&8221;

Lasă un răspuns