De câți bani este nevoie la Dinamo: ”Ăsta este răspunsul pe care îl avem”

Situația în care a ajuns Dinamo face conducerea să ia în calcul schimbări importante.

Sunt discuții intense în aceste zile în cadrul clubului Dinamo, iar oamenii cu factor de decizie analizează tot felul de variante, în ideea că o vor găsi pe cea mai bună și ”câinii” vor scăpa din zona roșie a retrogradării.

Dinamo este penultima în prima ligă, cu doar nouă puncte în primele 12 etape. Doar FC Botoșani este sub echipa din capitală în clasament.

Red&White trebuie să bage mulți bani dacă vrea să salveze Dinamo.

Fostul jucător din Ștefan cel Mare, Florentin Petre a vorbit despre situația financiară de la Dinamo, spunând că Dinamo are nevoie de minim șase milioane de euro.

”Piticul” nu este mulțumit de situația lui Dinamo, spunând că echipa ar trebui să joace și să se lupte la primele locuri din campionat, nicidecum să joace în partea de jos a clasamentului.

”Câteva milioane de euro cu siguranță. Cât are FCSB buget pe an? 13-14 milioane? Pentru Dinamo trebuie 5-6. Farul a luat titlul cu 3-4 milioane de euro. Nu poți să ai pretenții să conduci un club cu o așa anvergură.

Ăsta este răspunsul pe care îl avem. Lângă suporteri trebuie să mai vină și alți sponsori, pui bani peste bani și ajungi la cei șase milioane, ți-ai făcut bugetul și reziști, altfel, ar trebui să îi lași pe alții.

Eu aș fi vrut din toată inima ca Dinamo să fie sus, eu așa am fost obișnuit, la mine locul doi nu exista, când vorbeam de locul doi, învârteam cearceaful și nu existam cu zilele. Pentru mine Dinamo înseamnă primele locuri?

Unde sunt oamenii puternici care să vină lângă acest club, să investească. Un brand și o echipă ca Dinamo merită mult mai mult.

Jos pălăria pentru cei care sunt acum la club și se chinuie, pentru că nu lasă echipa să moară, dar când spui Dinamo, spui suporterii, care sunt cei mai frumoși suporteri”, a spus Florentin Petre, potrivit fanatik.ro.

Discuții tot mai intense în birourile lui Dinamo

Dinamo a fost surclasată în deplasare, scor 0-4, de FC Hermannstadt, în etapa cu numărul 13, iar discuțiile din spatele ușilor închise sunt și mai accentuate, chiar dacă nici până acum nu era o stare de liniște.

În urma eșecului umilitor de la Sibiu, cu FC Hermannstadt, o parte din conducerea echipei Dinamo, care a făcut deplasarea, a stat de vorbă cu câțiva fani, aceștia expunând principalele nemulțumiri. Aparent, au fost criticate strategia transferurilor din vară și alte aspecte, dar nu a fost cerută și plecarea lui Ovidiu Burcă, semn că antrenorul încă are susținerea tribunelor într-un procent mai mic sau mai mare.

Totodată, înfrângerea de la Sibiu evidențiază și mai mult criza profundă în care se află ”câinii”, mai ales că partida a fost prima după pauza competițională și, teoretic, mai puteau fi puse la punct anumite aspecte legate de joc în sine.

Ovidiu Burcă a spus lucrurilor pe nume după eșecul cu FC Hermannstadt:

”Când se întâmplă astfel de lucruri e un cumul de factori, nu doar mental, fizic sau tactic. Nu pot să spun în ce proporție, ele sunt înlănțuite. Când arăți de maniera de care ai arătat azi, trebuie să taci din gură, să faci o analiză și să vezi ce ai de făcut.

E greu să joci la Dinamo, dar vă asigur că străinii înțeleg ce înseamnă clubul ăsta. Ați văzut câți suporteri am avut. Din păcate, azi n-am reușit să-i mulțumim. Vă asigur că toți fotbaliștii străini de la noi știu exact ce înseamnă Dinamo.

Ce să le spun în vestiar? Vreau să stau să mă liniștesc. A fost un meci prost și vreau să mă adun. Lucrurile trebuie făcute și spuse în liniște. Suntem prea la cald și prea supărați ca să discutăm acum”, a spus Ovidiu Burcă, printre altele, după eșecul de la Sibiu.

Dinamo nu a mai câştigat de şapte etape, în care are două egaluri şi cinci eşecuri. Etapa următoare, Dinamo o va întâlni pe Poli Iași, pe teren propriu, vineri, de la ora 20:30.

Biletele pentru meciul cu Poli Iași

Partida dintre Dinamo București și Poli Iași, se va disputa pe Arena Națională, vineri, 27 octombrie, la ora 20:30 și contează pentru etapa a 14-a din Superliga României.

Așadar, Dinamo București a pus tichetele de acces în vânzare. Momentan tichetele de acces pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Tribuna 1 VIP 1: 120 lei;

Tribuna 1 VIP 2: 80 lei;

Tribuna 2: 35 lei;

Family Zone: 35 lei;

Tribuna 2 (elevi, studenti, pensionari): variază între 35 și 24,50 lei;

Peluză: 25 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arena Națională”.

Programul caselor de bilete:

Joi (26/10)

Interval orar: 12:00 – 20:00. Acestea se pot procura de pe Pierre de Coubertin.

Vineri (27/10)

Interval orar: 16:00 – 21:30. Acestea se pot procura de pe Maior Coravu și Pierre de Coubertin.

Programul ”câinilor” în următoarele trei etape

Etapa 14 din Superliga

Vineri, 27 octombrie

Ora 20:30

DINAMO – Poli Iași

Etapa 2 din Cupa României, grupa C

Vineri, 3 noiembrie

Ora 20:30

FC Bihor – DINAMO

Etapa 15 din Superliga

Luni, 6 noiembrie

Ora 18:00

UTA Arad – DINAMO

Programul complet din Cupa României

ETAPA 2, GRUPA C

Marți, 31 octombrie

Ora 21:00

Oțelul Galați – FCSB

Miercuri, 1 noiembrie

Ora 14:00

SCM Zalău – FCU Craiova 1948

Vineri, 3 noiembrie

Ora 20:30

FC Bihor – DINAMO

CITESTE SI:

Foștii dinamoviști fac scut pentru Burcă: ”Conducerea trebuie să rămână alături de antrenor”

Video I Ovidiu Burcă își asumă eșecul de la Sibiu

Adrian Mihalcea îi ”înțeapă” pe rivali și reaprinde războiul dintre CSA şi FCSB

2 gânduri despre &8222;De câți bani este nevoie la Dinamo: ”Ăsta este răspunsul pe care îl avem”&8221;

Lasă un răspuns