Andrei Nicolescu, detalii despre situația salariilor din lotul lui Dinamo

Dinamo a ajuns la al șaselea meci fără victorie în Superliga, iar în clasament lucrurile nu stau deloc bine pentru ”câini”, care ocupă penultimul loc (retrogradabil), la patru puncte în spatele lui FC Voluntari, care se află pe 12, primul loc ce asigură salvarea de la retrogradare.

În urma rezultatelor dezastruoase la Dinamo se discută foarte mult în ultima perioadă despre valoarea lotului, a jucătorilor.

În iarnă sunt așteptate întăriri serioase, care să aducă un plus de calitate, financiar vor fi salarii mai mari, dar nu care să depășească o anumită limită. Andrei Nicolescu a spus care sunt salariile maxime de acum de la Dinamo și unde se situează clubul în comparație cu restul echipelor.

”Dacă vorbim de bugetul de salarii al echipei, cred că suntem în primele 10 din campionatul din România. Suntem și cu salarii de 7-8000 de euro, nu cred că suntem la 200 000 de euro lunar. În iarnă, încercăm să luăm cele mai bune decizii, așa cum au spus Gabi și Ovidiu, să aducem 3-4-5 jucători care să poată să se integreze rapid.

Evident că vom face aceste transferuri, trebuie să fie și un echilibru în vestiar. Nu vom aduce jucători cu salarii de 30 000 de euro lunar. Să vedem cum vom fi la iarnă și să vedem care sunt pozițiile pe care și le doresc întărite”, a explicat Andrei Nicolescu.

Burcă vrea să întărească patru posturi, în pauza de iarnă

Ovidiu Burcă și conducerea lui Dinamo au avut deja o întrunire cu un impresar român important, căruia i-au cerut să ofere soluții pentru transferul mai multor jucători, de o valoare peste nivelul celor aflați în lot.

Acesta are relații importante în fotbalul din Argentina, Uruguay și Brazilia, dar cunoaște bine și sud-americanii care evoluează în Europa, și a mijlocit deja aducerea stoperului Lucas Alves (31 de ani, 193 cm). Brazilianul este foarte apreciat de antrenorul “câinilor”, care i-a oferit banderola de căpitan.

Posturile pe care se caută neapărat întăriri sunt cele de atacant central, mijlocaș central coordonator, mijlocaș central ofensiv și fundaș dreapta, dar soluții bune pentru toate pozițiile vor fi luate în calcul, dacă rezultatele nu se vor ameliora până la finalul anului.

Dinamo se află pe penultimul loc în Liga 1

Dinamo ocupă momentan locul 15 în Liga 1, penultimul, cu 9 puncte acumulate în 13 etape jucate, golaveraj -16.

Mai jos în clasament se găsește doar FC Botoșani (6 puncte, 12 meciuri), în timp ce echipele aflate în luptă directă pentru evitarea retrogradării sunt UTA Arad (11 puncte, 12 meciuri), Sepsi OSK (12 puncte, 12 meciuri), FC Voluntari (13 puncte, 13 meciuri), FCU Craiova (14 puncte, 13 meciuri), Oțelul Galați (14 puncte, 12 meciuri) și Poli Iași (15 puncte, 13 meciuri).

Deși jocul echipei nu a arătat rău, având o posesie mulțumitoare în majoritatea întâlnirilor, Dinamo are al doilea cel mai slab atac din campionat, cu doar 8 goluri marcate în acest sezon. Atacanții avuți la dispoziție de Ovidiu Burcă sunt Goncalo Gregorio (13 meciuri, 3 goluri), Hakim Abdallah (11 meciuri, 1 gol) și Cătălin Țîră (7 meciuri, 0 goluri).

Până la finalul anului, Dinamo va mai juca cu:

• Poli Iași (27 octombrie / Liga 1 / acasă);

• FC Bihor Oradea (3 noiembrie / Cupa României / deplasare);

• UTA Arad (6 noiembrie / Liga 1 / deplasare);

• CSU Craiova (11 noiembrie / Liga 1 / deplasare);

• FCSB (25 noiembrie / Liga 1 / acasă);

• Sepsi (2 decembrie / Liga 1 / deplasare);

• Oțelul Galați (6 decembrie / Cupa României / acasă);

• FCU Cluj (9 decembrie / Liga 1 / acasă);

• FC Botoșani (16 decembrie / Liga 1 / acasă);

FC Voluntari (20 decembrie / Liga 1 / acasă).

Biletele pentru meciul cu Poli Iași

Partida dintre Dinamo București și Poli Iași, se va disputa pe Arena Națională, vineri, 27 octombrie, la ora 20:30 și contează pentru etapa a 14-a din Superliga României.

Așadar, Dinamo București a pus tichetele de acces în vânzare. Momentan tichetele de acces pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Tribuna 1 VIP 1: 120 lei;

Tribuna 1 VIP 2: 80 lei;

Tribuna 2: 35 lei;

Family Zone: 35 lei;

Tribuna 2 (elevi, studenti, pensionari): variază între 35 și 24,50 lei;

Peluză: 25 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arena Națională”.

Programul caselor de bilete:

Joi (26/10)

Interval orar: 12:00 – 20:00. Acestea se pot procura de pe Pierre de Coubertin.

Vineri (27/10)

Interval orar: 16:00 – 21:30. Acestea se pot procura de pe Maior Coravu și Pierre de Coubertin.

CITESTE SI:

Avancronică I Chambery – Dinamo București

Gicu Grozav şi-a reziliat contractul cu FC Dinamo Bucureşti

”Dulăii” sunt pregătiți de meciul de foc din EHF European League: ”Luptăm până în ultimul minut”

Un gând despre &8222;Andrei Nicolescu, detalii despre situația salariilor din lotul lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns