Gicu Grozav speră ca Dinamo să se redreseze

Gicu Grozav, fostul jucător al lui Dinamo, a rămas un simpatizant al echipei noastre. Acesta fiind prezent, alături de Mirko Ivanovski în sala Polivalentă din București, la toate meciurile ”dulăilor” din sezonul trecut în EHF Champions League.

Vârful în vârstă de 33 de ani, speră ca Dinamo să nu retrogradeze, neuitându-și simpatiile copilăriei.

Petrolul a învins spectaculos în Bănie, 3-1 pe Universitatea Craiova, și datorită unei evoluții deosebite a lui Gicu Grozav. După succesul din Bănie, șeptarul “lupilor” nu s-a ferit să-și spună opinia despre situația din prezent a “câinilor roșii”.

”Îmi pare rău pentru Dinamo ca și club, unul de tradiție, important în România. Sper s-o scoată la capăt și să rămână în Liga 1, merită pentru suporteri. (Se va salva Dinamo de la retrogradare?) La cum arată acum, cred că nu, dar sper să-și revină și să acumuleze puncte, asta e cel mai important. Merită să avem un Dinamo în prima ligă”, a spus fotbalistul.

Gicu Grozav i-a refuzat oferta lui Becali: ”Tot respectul, adevărat dinamovist”

Gicu Grozav a refuzat un salariu de 25.000 de euro/lună pentru aproape 10.000 de euro/lună ca să-și îndeplinească un vis al copilăriei, să joace pentru Dinamo.

A ajuns în Ștefan cel Mare în toamna 2018, a stat doar o lună, 4 meciuri, prins în vâltoarea care exista și atunci la Dinamo, s-a despărțit fără a mai cere recompense financiare din partea clubului. Iar atunci a transmis că în România va juca doar pentru Dinamo, Petrolul Ploiești sau U Cluj, refuzându-l pe Becali!

“E un jucător valoros. Băiatul ăsta e adevărat. Eu am văzut mulți, că sunt albastru-roșu, că sunt alb-roșu, că sunt câini… Bă, dar ăsta e adevărat câine! Dacă i-am dat eu 25.000 pe lună și mi-a zis: «Bai, nea Gigi, iartă-mă…» Nici nu mi-a zis el. Am vorbit cu el, după aia i-a spus lui MM: «Spune-i lui nea Gigi să mă ierte, că am și eu un defect».”

Adică el e dinamovist prea înrăit și că preferă să meargă el pe zece mii. Îți dai seama cât de adevărat… Tot respectul, adevărat dinamovist!”, a dezvăluit Becali la acea dată.

Visează încă la prima reprezentativă

Chiar dacă nu a mai fost convocat la echipa națională de mai bine de patru ani, petrolistul nu a renunțat la ideea de a mai îmbrăca tricoul tricolorilor.

“Până mă voi lăsa de fotbal, mă gândesc la echipa națională. Sincer, acum, sunt departe de echipa națională… Dar urez baftă celor de acolo și să se califice la Euro!”, a mai zis el.

5 goluri și 30 de selecții are Grozav la echipa națională.

CITESTE SI:

”Dulăii” sunt pregătiți de meciul de foc din EHF European League: ”Luptăm până în ultimul minut”

Nicolescu vrea să aducă doi investitori noi la Dinamo

Conducerea lui Dinamo a răbufnit la adresa jucătorilor

Un gând despre &8222;Gicu Grozav speră ca Dinamo să se redreseze&8221;

Lasă un răspuns