George Țucudean nu o uită pe Dinamo! Sfat pentru jucători și Ovidiu Burcă

Dinamo traversează un moment foarte greu din punct de vedere sportiv, dar fostul jucător din Ștefan cel Mare, speră ca Dinamo să-și revină și le transmite jucătorilor și lui Ovidiu Burcă faptul că nu au motive să se plângă de comportamentul fanilor, având în vedere prin ce momente a trecut el în tricoul alb-roșu.

bestkids.ro

Dinamo a remizat în etapa trecută, scor 0-0, cu Poli Iași, în etapa a 14-a din Superliga României. Chiar dacă nu a pierdut, egalul nu o ajută foarte mult pe Dinamo, care rămâne pe penultimul loc, cu doar zece puncte după 14 etape.

La finalul partidei dintre Dinamo și Iași, jucătorii și staff-ul lui Dinamo au mers să salute galeria, moment în care o parte a fanilor a început să strige “Demisia, demisia!”.

Antrenorul Ovidiu Burcă, la o distanță ceva mai mare de suporteri decât jucătorii, a părut dezamăgit, cu capul în pământ.

George Țucudean (32 de ani), a susține că fotbaliștii din Ștefan cel Mare, nu-i pot acuza pe dinamoviștii din tribune sau din mediul virtual că pun presiune artificială pe ei.

”Suporterii sunt răbdători, încă! Cum erau înainte, ce pretenții aveau, nu se compară cu ceea ce sunt acum. Când evoluam eu la Dinamo, fanii erau obișnuiți cu investiții mari, cu rezultate mari, cu primele locuri, probabil, răbufnesc fiindcă văd că alte echipe pot, și Dinamo nu.

Pe vremea mea, la Dinamo, ne fluierau dacă pierdem un meci, nu cinci sau opt! Era o nebunie la tribuna a II-a când mergeai spre tunel, acela era momentul cel mai delicat din meci. Și erau supărați, și înjurau dacă erai pe locul 3 sau 5 în prima divizie.

După zece ani, aceste locuri au devenit greu de atins de către Dinamo, e uimitor, având în vedere tradiția și anvergura clubului”, a spus Țucudean pentru gsp.ro.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă va întâlni FC Bihor în a doua etapă a grupelor Cupei României. Ulterior, câinii vor rămâne la Oradea pentru duelul cu UTA Arad, din ultima etapă a turului SuperLigii, luni, 6 octombrie, ora 18:00.

Echipa antrenată de Mircea Rednic evoluează pe Stadionul ”Iuliu Bodola” în meciurile de pe teren propriu, pentru că suprafața de joc de pe ”Francisc Neuman” este în proces de schimbare.

George a rămas fidel și lui UTA, echipa orașului natal și în care trăiește și nu știe dacă va fi prezent luni la confruntarea directă cu Dinamo.

”Sunt perioade și perioade în viața fiecărei formații, sper să-și revină și «câinii». UTA pare că este într-un reviriment. E nevoie de răbdare, pe lângă antrenamente și muncă.

Poate că în pauza de națională, din noiembrie, Dinamo să-și regleze ideile și automatismele. Realitatea este că Dinamo nu e un club la care să se investească mult acum, iar cine vine acolo, mă refer la jucători, are frâna de mână trasă, pentru că gruparea are eticheta din trecut că sunt probleme cu banii. Când va fi stadion nou la Dinamo, vor roi investitorii pe lângă club!

Atacul nu prea produce, dar sunt perioade și perioade. Trebuie ca toate la unison să meargă, și atac, și apărare, ca să vină rezultatele. Nu te ridică un singur «departament», treptat, probabil, se vor regla lucrurile la Dinamo”, a mai spus George Țucudean.

Chiar dacă a marcat 24 de goluri și 12 assist-uri la Dinamo, George Țucudean nu a putut să se întoarcă în ”haită”, suporterii opunându-se în 2016 ca atacantul să îmbrace din nou tricoul ”câinilor”. Asta după ce a îmbrăcat tricoul celor de la FCSB.

2 trofee a cucerit cu Dinamo, Cupa și Supercupa în 2012.

CITESTE SI:

Surpriză mare în Cupa României

”Dacă pleacă Burcă, știu cine va fi antrenor”

Dennis Politic, vorbește deschis despre credință: ”Dumnezeu mi-a dat puterea și răbdare

Un gând despre &8222;George Țucudean nu o uită pe Dinamo! Sfat pentru jucători și Ovidiu Burcă&8221;

Lasă un răspuns