Ionuț Negoiță, îngrijorat pentru situația în care se află ”câinii”

Dinamo trece printr-o perioadă foarte grea, având în vedere că se află pe penultimul loc în Superliga, cu doar zece puncte obținute după 14 meciuri jucate și a ajuns la 8 meciuri fără victorie.

Ovidiu Burcă (43 de ani) beneficiază în continuare de încrederea conducerii, chiar dacă are doar două victorii în 14 etpae. De asemenea, și antrenorul a spus că nu va renunța la postul său, în ciuda faptului că fanii i-au cerut demisia după 0-0 cu Poli Iași.

Ionuț Negoiță (49 de ani), fost finanțator al lui Dinamo, a vorbit despre situația actuală a clubului din Ștefan cel Mare.

Fostul oficial din Ștefan cel Mare, este îngrijorat de situația în care se află Dinamo, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar.

Negoiță este convins că lui Dinamo îi va fi destul de greu să se salveze de la retrogradare cu lotul actual și susține că Dinamo are nevoie de achiziții în pauza de iarnă pentru a putea evita retrogradarea.

”Situația la Dinamo arată rău, iar viitorul poate fi sumbru dacă va merge tot asa. Au nevoie de schimbări importante în iarnă. Trebuie să aducă 4-5 jucători dacă vor sa rămână în prima ligă, altfel se vor întoarce de unde au venit.

Oricum, promovarea în prima divizie a fost o minune și ar fi o minune să și rămână în Liga 1. Burcă este un antrenor bun, dar trebuie să ai și ce să antrenezi.

Nu știu dacă oamenii de acolo au și bani pentru asta. Din câte se pare nu prea au bani. Vom vedea. Dar dacă aduc 1-2 jucători nu prea se face primăvara”, a spus Ionuț Negoiță.

Acesta are îndoieli cu privire la situația financiară a celor ce conduc clubul și a spus cum ar lua în calcul o revenire în Ștefan cel Mare.

”Eu în perioada în care am fost la Dinamo am făcut ce am putut, am dat clubul mai departe, acum sunt alții care se ocupă. Momentan nu s-a pus problema să revin la Dinamo. Dacă s-ar face stadionul nou sau ar fi proiectul serios atunci aș evalua situația. La alt club nu aș reveni.

De ce e nevoie de stadion? Pentru că toate echipele serioase au. Rapid, Petrolul, Steaua, doar Dinamo nu are. E nevoie de stadion nu doar pentru rețeta financiară dar și pentru identitate. Trebuie sa arăți cine ești, să ai mândria ta”, a mai spus Ionuț Negoiță.

Dinamo va avea parte de un program dificil în următoarea perioadă. Pentru Dinamo urmează duelul cu FC Bihor, la Oradea, programat vineri, iar apoi va urma meciul cu UTA Arad, tot la Oradea.

În retur, ”câinii” se vor duela cu Universitatea Craiova în deplasare, după care este programat derby-ul cu FCSB, din deplasare.

Dinamo este pe locul 15 cu 10 puncte, următoarea echipă deasupra noastră este FC Voluntari cu 13 puncte și FCU Craiova cu 14 puncte, cele două fiind pe loc de baraj.

Până la finalul anului, Dinamo va mai juca cu:

• FC Bihor Oradea (3 noiembrie / Cupa României / deplasare);

• UTA Arad (6 noiembrie / Liga 1 / deplasare);

• CSU Craiova (11 noiembrie / Liga 1 / deplasare);

• FCSB (25 noiembrie / Liga 1 / acasă);

• Sepsi (2 decembrie / Liga 1 / deplasare);

• Oțelul Galați (6 decembrie / Cupa României / acasă);

• FCU Cluj (9 decembrie / Liga 1 / acasă);

• FC Botoșani (16 decembrie / Liga 1 / acasă);

• FC Voluntari (20 decembrie / Liga 1 / acasă).

CITESTE SI:

UEFA a anunțat în mod oficial unde se va disputa meciul Israel – România

George Țucudean nu o uită pe Dinamo! Sfat pentru jucători și Ovidiu Burcă

Surpriză mare în Cupa României

Un gând despre &8222;Ionuț Negoiță, îngrijorat pentru situația în care se află ”câinii”&8221;

Lasă un răspuns