Avancronică I FC Bihor Oradea – Dinamo București

Runda cu numărul 2 din grupele Cupei României le va așeza la centru pe FC Bihor și Dinamo în aceasta seară de la ora 20:30 pe stadionul ”Iuliu Bodola”.

Situația ”câinilor” este tot mai complicată în campionat, dar alb-roșiii au șansa unei victorii de orgoliu în competiția surprizelor.

Ultima dată când Dinamo a evoluat contra echipei-fanion din Bihor a fost în sezonul 2003-2004 din SuperLiga. Acasă, dinamoviștii s-au impus cu 1-0, iar la Oradea au învins cu 3-2.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă trece printr-o perioadă dificilă în SuperLiga, acolo unde este abia pe penultimul loc, cu doar zece puncte. ”Câinii roșii” au cel mai slab atac din elită, marcând doar de opt ori în 14 runde.

Mai mult, atmosfera este tot mai alterată, staff-ul tehnic fiind contestat la ultima partidă, 0-0, acasă cu Politehnica Iași.

În prima etapă din grupa C de Cupă, Dinamo a remizat acasă, 1-1 cu FCU 1948 Craiova. De altfel, ultima izbândă competitivă a ”haitei” datează din play-off-ul acestei competiții, 2-1 la Metaloglobus București.

Revenind la aspectul ofensiv, să mai punctăm că alb-roșiii au înscris o singură dată în ultimele patru dispute. Totodată, defensiva este mai departe nesigură, Dinamo încasând gol în fiecare din cele șapte deplasări cu caracter oficial din 2023/2024.

”Meciurile de Cupă sunt complicate pentru că jucăm la Oradea, sunt meciuri ai totul de pierdut. Trebuie să ne ridicăm la cel mai înalt nivel, avem un lot care ne permite să facem modificări, pentru a avea schimbări cu UTA și Oradea, va trebui să gestionăm bine săptămâna asta. Gândindu-mă că jucăm vineri, luni, probabil vor fi schimbări în echipă”, a spus Burcă la finalul meciului cu Poli Iași, scor 0-0.

Bilete pentru meciul cu Petrolul

Partida se va juca cu CASA ÎNCHISĂ!

Orădenii rupți de foame, au oferit doar 500 de bilete suporterilor dinamoviști.

Upsss…. Era să uităm de formația comunală din Oradea. Formația sătească din liga a 3-a, în prima etapă din grupă, formația pregătită de Florin Farcaș a pierdut acasă, 0-2 cu FCSB.

Bihorenii, care vor avea parte de un stadion plin vineri seara, speră să dea lovitura cu Dinamo, eșecul cu FCSB fiind singurul suferit acasă în acest sezon competitiv.

Roș-albaștrii, care au câștigat toate meciurile domestice din prezenta ediție a diviziei terțe, conduc actualmente seria a 8-a din Liga 3, cu 24 de puncte, cu șase mai multe decât principala urmăritoare, SSU Politehnica Timișoara.

În weekend, orădenii au remizat, 1-1 la Peciu Nou.

Jocurile din campionat ale gazdelor din 3 noiembrie sunt foarte alerte, în medie în ele marcându-se de 3,1 ori până acum.

ECHIPE PROBABILE

Bihor: Pînzariu – C. Jurj, T. Paublusztig, Bactăr, R. Farcaș, L. Ioviță – R. Gunie, B. Vasile, I. Ban – Al. Serian – S. Jurj;

DINAMO: Began – Cr. Costin, R. Grigore, D. Giafer, Amzăr – Larrucea, I. Roșu, A. Bani – Ghezali, Abdallah, Politic.

Eveniment special la Oradea pentru fanii dinamoviști

Într-o perioadă în care atmosfera în jurul echipei ”câinilor” este foarte încărcată din cauza seriei din campionat fără victorii, reprezentanții clubului au decis să organizeze o sesiune de discuții și întrebări cu suporterii dinamoviști din Bihor.

La evenimentul organizat de Dinamo vor participa atât jucătorii și antrenorul, cât și administratorul special Andrei Nicolescu.

”DINAMO LA ORADEA

Dinamo București revine la Oradea după 19 ani și vom organiza un eveniment extraordinar pentru suporterii prezenți în acest oraș minunat.

Vino SÂMBĂTĂ, 04.11, începând cu ora 20:30, la Hotel Ramada din Oradea, unde vei putea lua parte la următoarele activități:

• Sesiune Foto cu jucătorii echipei

• Meet&Greet cu jucătorii echipei + autografe

Ne îndreptăm apoi atenția spre sala de conferințe a Hotelului Ramada, unde vom lua parte la o sesiune de discuții și întrebări.

• Sesiune de întrebări pentru invitați

• Stoc fizic limitat cu produse oficiale ale clubului

Host-ul discuțiilor libere și sesiunilor de întrebări din sala de conferință va fi un dinamovist pur-sânge, cunoscut de către mulți dintre voi, Bogdan Alecu! El va face echipă cu Andrei Bendeac pentru a livra o experiență unică pentru dinamoviștii prezenți.

Capacitatea maximă a evenimentului este de 100 persoane, Dinamo București rezervându-și dreptul de a limita accesul în aceste condiții. Evenimentul este dedicat în principal suporterilor din zonele îndepărtate de București, așa că rugăm Câinii din Capitală să fie înțelegători, întrucât astfel de activități se vor organiza mai des în București în viitor”, se arată în postarea publicata de Dinamo București pe rețelele de socializare.

Partida va fi arbitrată de o brigadă majoritară de femei, Peşu Ionela Alina, va fi centrul, iar Constantinescu Daniela și Popescu Adrian, vor fi fluierașii.

CCA l-a desemnat observator pe Dumitrescu Eduard.

Toate declaraţiile şi reacţiile de la această partidă, pot fi găsite pe –->>> www.doardinamo.com

Partida va fi televizată de: DigiSport, OrangeSport și PrimaSport.

CITESTE SI:

Gheorghe Mulțescu, mesaj emoționant la 40 de ani de la cel mai important rezultat din istoria lui Dinamo

CCA a anunțat arbitrul de la Bihor – Dinamo

Venirea lui Florin Marin, o ENIGMĂ în Ștefan cel Mare: ”Dacă există astfel de contacte, ar trebui să știm de ele”

Lasă un răspuns