Video I Vlad Iacob dă din casă! Ce a dus la ruptura dintre el și Andrei Nicolescu

În luna august, Vlad Iacob a fost înlocuit din funcţia de administrator special al lui Dinamo! Funcţia va fi preluată de Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo.

La luarea acestei decizii, Asociația ”Peluza Cătălin Hîldan”, care are 12,06% dintre acțiuni, nu a fost reprezentantă în AGA. Ceilalți acționari ai clubului, ASC FC Dinamo (acțiuni deținute de Nicolae Badea) și asociația Dinamo Socios, laolaltă cu Sorin Preda și Andrei Cionca, au votat împotrivă.

Vlad Iacob (35 de ani) a dezvăluit cum s-a produs marea ruptură dintre el și Andrei Nicolescu în conducerea lui Dinamo și cum s-a produs îndepărtarea sa.

Fostul administrator special al lui Dinamo, afirmă că în ultima sa zi petrecută la sediul lui Dinamo, a fost întâmpinat în propriul birou tocmai de Andrei Nicolescu, cel care i-a transmis că are 10 minute la dispoziție să părăsească incinta.

(n.r. – Iacob a mers la sediu, iar în biroul lui l-a găsit pe Nicolescu) Da, e adevărat! M-a întrebat ce caut acolo, nu-mi luasem lucrurile, oricum nu aveam foarte multe lucruri. Mi-a oferit 10 minute să-mi strâng lucrurile și să plec! Deși, eu nu cred că în asemenea mod trebuie să aibă loc o predare și o preluare a unui mandat. 13 luni am stat (n.r. – la Dinamo), a spus Iacob în cadrul emisiunii dedicată suporterilor dinamoviști ”EXCLUSIV DINAMO” de la ProSport.

În cadrul aceleiași intervenții, Vlad Iacob a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să plece de la Dinamo, deși i s-a oferit un alt post în club.

”Am ales să refuz poziția care mi-a fost oferită de cei de la Red&White și în urma acelui răspuns…Nici măcar nu s-a ajuns la detalii, din cauza datoriilor foarte mari sunt convins că administratorul judiciar n-ar fi aprobat la momentul respectiv un astfel de contract, am fi avut niște discuții în acest sens.

A fost cel mai probabil o cacealma, nu am intrat în detalii pentru că nu am crezut în proiect! Eu am cerut alte lucruri pentru Dinamo, să fie păstrat proiectul așa cum a fost el discutat inițial cu cei de la Red&White, să fie acceptat un investitor majoritar, dacă nu avem certitudinea că putem avea mai mulți investitori minoritari, nu văd de ce am evita apariția unui investitor majoritar!

Eu nu văd o problemă și chiar sunt cumva surprins de faptul că foarte mulți suporteri au preluat această realitate pe care o propun cei de la R&W! Fie avem un patron, dau exemplele Gigi Becali sau Adrian Mititelu, fie avem un buget limitat și o creștere organică.

Lucrurile nu stau așa, există și varianta finanțării sănătoase și serioase a clubului alături de un management profesionist și de un proiect foarte bine făcut! Nu există doar varianta în care cineva vine, lasă clubul într-o gaură neagră și pleacă”, a spus Vlad Iacob.

Video I Vlad Iacob: ”Ultimul cuvânt asupra transferurilor îl are Burcă”

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu, dezamăgit de relația cu APCH: ”N-am mai fost puși în temă cu absolut nimic”

Zăvăleanu nemulțumit de parcursul sportiv a lui Dinamo: ”Ar fi foarte greu de suportat de dinamoviști”

Gheorghe Mulțescu, mesaj emoționant la 40 de ani de la cel mai important rezultat din istoria lui Dinamo

Un gând despre &8222;Video I Vlad Iacob dă din casă! Ce a dus la ruptura dintre el și Andrei Nicolescu&8221;

Lasă un răspuns