Ovidiu Burcă s-a săturat și a răbufnit la finalul meciului cu U. Craiova

Dinamo a cedat în această după-amiază, în deplasare, în fața celor de la Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a 16-a a SuperLigii, prima din returul sezonului regulat. La finalul partidei, Ovidiu Burcă a avut un discurs dur, criticându-și jucătorii și anunțând că și-a pierdut răbdarea.

melimeloparis.ro

Dinamo a fost învinsă în această după-amiază, în deplasare, cu scorul de 1-0, de Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a 16-a a SuperLigii, prima din returul sezonului regulat.

Oltenii au început foarte bine partida de pe Ion Oblemenco și au deschis scorul încă din minutul 5, prin Marian Danciu, care a profitat de o centrare excelentă a lui Nicușor Bancu și l-a învins pe Adnan Golubovic.

Dinamoviștii au reușit să înscrie, în minutul 85, prin Goncalo Gregorio, însă golul a fost anulat pe motiv de henț la Abdallah, după consultarea VAR.

La finalul meciului, Ovidiu Burcă și-a criticat pentru prima oară jucătorii și a anunțat că răbdarea sa cu ei s-a încheiat.

”Ce mai poate fi de spus? Din păcate, am pierdut. Noi avem nevoie de foarte multe ocazii să marcăm. Atunci când marcăm, VAR-ul îl anulează. Adversarii au nevoie de jumătate de ocazie ca să înscrie.

Au trecut șase luni de zile de când le-am cerut răgaz tuturor, să formăm o echipă. Nu mai vreau să aud că am luptat, că am avut agresivitate, că am avut dorință, lucrurile astea nu sunt suficiente pentru a câștiga meciuri.

Ca să câștigi, trebuie să fii organizat, trebuie să fii inteligent, trebuie să fii calm, să controlezi jocul. Doar din dorință și din atitudine nu poți câștiga meciuri.

Eu m-am săturat să aud că echipa arată, că avem… Am stat șase luni și am absorbit toate șocurile. E momentul ca și jucătorii să dea mai mult. Sunt șase luni de în zile în care le-am pus la dispoziție tot ce au avut nevoie ca să ajungă la un nivel bun.

Nu mai ajunge doar dorința, trebuie mai mult. Am știut că va fi greu de când am promovat, știam că va fi un an infernal, dar nu mă așteptam să fim în situația asta. A fost o serie de meciuri, de evenimente, echipa și-a pierdut încrederea.

Eu i-am apărat tot timpul, îi voi apăra în continuare, dar este momentul să înțeleagă că au venit la un club care are nevoie de jucători curajoși, inteligenți, care să știe să gestioneze presiunea.

Echipa trebuie să arate altfel. Avem nevoie de mai mult, avem nevoie de claritate, de liniște, de personalitate. Avem nevoie de jucători care să știe că au venit la clubul ăsta. Clubul a avut răbdare cu ei.

Eu nu-mi aduc aminte ca în istoria acestui club suporterii, media, antrenorul să aibă atât de multă încredere. Am crezut. Lucrurile nu pot veni peste noapte, dar este momentul ca ei să dea mai mult”, a declarat Ovidiu Burcă.

În urma eșecului de la Craiova, Dinamo a ajuns, astfel, la 10 meciuri consecutive fără victorie în campionat și este pe locul 15, cu 10 puncte, având un avans de doar două puncte în fața celor de la FC Botoșani, care se află pe ultima poziție a clasamentului.

În următoarea etapă, Dinamo va avea un meci infernal, pe Arena Naţională, contra FCSB-ului.

Următoarele 5 meciuri pe care le mai are de jucat Dinamo

25 noiembrie

DINAMO – FCSB

2 decembrie

Sepsi – DINAMO

6 decembrie

DINAMO – Oțelul (grupele Cupei României)

9 decembrie

DINAMO – Universitatea Cluj

CITESTE SI:

U. Craiova – Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Fără menajamente despre Ovidiu Burcă: “Asta e problema lui!”

Avancronică I Universitatea Craiova – Dinamo București

Lasă un răspuns