Video I Xavier Pascual vrea REVANȘA cu Fuchse Berlin

Campioana Dinamo Bucureşti la handbal masculin, se pregătește de meciul retur cu Fuchse Berlin.

În meciul tur, Fuchse Berlin a obținut victoria pe teren propriu, cu scorul de 33-30, în runda cu numărul 3 a grupei G din EHF European League.

Înainte confruntării cu formația germană, antrenorul ”dulăilor”, Xavier Pascual, a prefațat partida de mâine seară, marți, 21 noiembrie, 19:45, după ce inițial meciul a fost programat la 21:45, din sala Dinamo.

Modificarea a fost generată de faptul că în aceeași zi și la aceeași oră (21:45), era programat meciul de fotbal dintre România și Elveția, din preliminariile Euro 2024, o partidă ce poate clasa naționala României pe primul loc în grupa de calificări la EURO 2024.

Tehnicianul din Ștefan cel Mare își dorește revanșa cu Fuchse Berlin:

”Jucăm cu liderul din Bundesliga, era normal să fie greu acolo decât acasă. Mai avem aici un meci foarte greu, așteptăm ca fanii să ne ajute, e un meci important. Vedem mâine ce se întâmplă, va fi alt meci cu Berlin aici la București.

Analiza după înfrângere e ușoară, că am ratat 1 contra 1 și a scos portarul. Nu putem câstiga toate meciurile, știm că nu am jucat bine, nu pentru că nu am vrut, dar pentru că echipa adversă a avut jucători puternici, nu e ușor. Poate schimbă ceva în joc, încercăm să câștigăm meciul.

Aici în România toată lumea vorbește că suntem calificați înainte, că avem meciurile deja câștigat. Chambery e un adversar puternic, e vorba de respect. Cu Berlin avem meci complicat, trebuie să jucăm 100%, vedem după ce se întâmplă. Nu contează ce am făcut, fiecare meci are erorile lui, antrenorul de la Fuchse când a pierdut la Kiel, știe că a comis greșeli. Erorile fac parte din joc, important e să fim concentrați.

Oboseala nu este scuză, suntem pregătiți să jucăm la 3 zile, dacă nu jucăm bine, nu căutăm scuze. Vineri Vaslui a jucat mai bine decât noi și a jucat cu mai multă intensitate, merită mai mult decât scorul, asta e realitatea. Nu e ușor să câștigi mereu, nu doar pentru Dinamo. Suntem pregătiți, așteptăm meciul.

E important că mâine să avem sala plină, nu e ușor evident, dar e mai ușor. Când jucăm acasă cu fanii, având atmosfera pe care ei știu să o creeze, va fi mult mai greu pentru Fuchse”, a spus Xavier Pascual înainte confruntării de mâine seară.

Video I Xavier Pascual vrea REVANȘA cu Fuchse Berlin

Bilete pentru meciul cu Fuchse Berlin

Partida retur cu Fuchse Berlin, este programat marți, 21 noiembrie, de la ora 19:45, în sala Dinamo.

Clubul Sportiv Dinamo în colaborare cu platforma eventim.ro, au pus în vânzare tichetele de acces. Acestea pot fi achiziționate momentan doar online, eventim.ro.

PREȚURI BILETE

Categoria 1: 60 lei;

Categoria 2: 40 lei.

Biletele se vor putea procura și fizic în ziua meciului direct de la Sala Dinamo, începând cu ora 17:00, în limita biletelor rămase.

ATENȚIE: Intrarea galeriei se va face separat, pe la intrarea dinspre bazinul descoperit, pentru a fluidiza accesul. Veniți îmbrăcați doar în ROȘU, ALB sau NEGRU.

Dinamo n-ar trebui să aibă emoții în privința calificării în faza următoare! ”Dulăii” au 4 puncte în primele 3 runde și ocupă poziția secundă, în spatele lui Fuchse, formație cu victorii pe linie. Primele două clasate avansează.

Din grupă mai fac parte Izvidac și Chambery Savoie.

Clasamentul grupei G din EHF European League (după 3 etape)

1. Fuchse 6 puncte;

2. DINAMO 4 puncte;

3. Chambery 2 puncte;

4. RK Izvidac 0 puncte.

Programul meciurilor din grupa G:

ETAPA 4

21 noiembrie
DINAMO 
– Füchse Berlin

ETAPA 5

28 noiembrie
HC Izvidac – DINAMO

ETAPA 6

5 decembrie
DINAMO 
– Chambery Savoie

CITESTE SI:

Costin Amzăr speră ca Dinamo să o învingă pe FCSB

Cum ar putea arăta grupa României la EURO 2024

Reacția lui Edi Iordănescu, după calificarea echipei națională a României la EURO 2024!

2 gânduri despre &8222;Video I Xavier Pascual vrea REVANȘA cu Fuchse Berlin&8221;

Lasă un răspuns