Video I Partidă extrem de dificilă cu Fuchse Berlin în sala Dinamo. ”Dulăii” merg mai departe în EHF European League

”Dulăii” au disputat în această seară un meci important pentru istoria handbalului Românesc, din păcate, dinamoviștii nu au reușit să își ia revanșa și au cedat și în meciul retur, cu Fuchse Berlin, scor 32-33.

Cu toate acestea, Campioana României la handbal masculin, se califică mai departe de pe locul secund, în competiția europeană.

În urmă cu o săptămână, la Berlin, Dinamo suferea primul eșec stagional în fața lui Fuchse. Rezultatul final a fost mai blând decât realitatea de pe parchet, 30-33, ”vulpile” menajând jucătorii de bază în ultimele minute.

Elevii lui Xavi Pascual n-au început bine nici astăzi. Liderul din Bundesliga a condus și cu 4 goluri în prima repriză. Linia de 9 metri a campioanei României a trecut la treabă și a întors rezultatul până în pauză. Tabela arăta 17-16 pentru Dinamo.

În partea secundă, cele două formații s-au succedat la conducere. Nemții au avut nervii mai tari și continuă parcursul imaculat din grupă, 4 victorii din tot atâtea partide.

Pentru Dinamo au marcat: Akimenko 7, J. Humet 5, A. Zein 5, Kukic 4, Rosta 4, Kuduz 3, Bokhan 2, A. Pascual 1, Kasparek 1.

Cum arată clasamentul grupei G

1. Füchse Berlin: 8 puncte;

2. DINAMO BUCUREȘTI: 4 puncte;

3. Chambery Savoie: 2 puncte;

4. HC Izvidac: 0 puncte.

Primele două formații merg în faza următoare.

Pentru Dinamo urmează un duel extrem de important în Liga Zimbrilor, cu CSM Constanța, vineri, 17:30, în sala Dinamo. Clubul de pe lângă malul mării, este singura formație care poate pune probleme cu adevărat. Cu o victorie, diferența între cele două ar crește la 8 puncte, aproape imposibil de recuperat.

Bilete pentru meciul cu CSM Constanța

Derby-ul Ligii Zimbrilor, va avea loc în sala Dinamo, vineri, 24 octombrie, la ora 17:30, în compania formației CSM Constanța.

Clubul Sportiv Dinamo în colaborare cu platforma eventim.ro, au pus în vânzare tichetele de acces. Acestea pot fi achiziționate momentan doar online, eventim.ro.

PREȚURI BILETE

VIP: 30 lei;

Categoria 1: 20 lei.

Video I Împreună vom fi puternici!

Programul meciurilor din grupa G:

ETAPA 5

28 noiembrie
HC Izvidac – DINAMO

ETAPA 6

5 decembrie
DINAMO 
– Chambery Savoie

CITESTE SI:

Avancronică I Dinamo București – Fuchse Berlin

Dinamo vrea să umple tribunele la trei meciuri într-o singură săptămână!

Avancronică I România – Elveția. Vezi cum ar putea arăta echipele de start

2 gânduri despre &8222;Video I Partidă extrem de dificilă cu Fuchse Berlin în sala Dinamo. ”Dulăii” merg mai departe în EHF European League&8221;

Lasă un răspuns