Andra dă din ”Că Măruță”. Câți bani a luat ca să cânte imnul României la meciul cu Elveția

România şi-a asigurat locul în a doua urnă valorică înaintea tragerii la sorţi a grupelor pentru EURO 2024, cu o victorie, la Bucureşti, cu Elveţia, scor 1-0.

În startul partidei de pe Arena Națională, Alexandra Irina Măruță (37 de ani),, cunoscută mai bine sub numele de scenă Andra, a cântat imnul naţional la meciul România – Elveţia, iar prestaţia artistei de pe stadionul naţional a fost una emoţionantă.

Cu toate acestea, au existat, însă, și voci care au criticat-o pentru că ar fi greșit un vers.

Andra a profitat de ocazie și le-a răspuns criticilor, ba chiar a dezvăluit că nu a luat niciun ban de la Federația Română de Fotbal pentru a cânta imnul României.

”Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult!”, a răspuns doamna Măruță, unui personaj care o acuza în spațion online.

Întrebată de un prieten virtual dacă a cântat gratis imnul României sau a fost plătită de FRF pentru spectacolul oferit înaintea meciului cu Elveția, Andra a transmis: ”Cu siguranță! Cu cea mai mare plăcere pentru astfel de momente, întotdeauna Pro bono”, a scris Andra.

Andra câștigă o avere de pe urma evenimentelor la care cântă

Deși nu a acceptat să fie plătită de Federația Română de Fotbal pentru a cânta imnul României înaintea meciului cu Elveția, scor 1-0, Andra este plătită regește la evenimentele la care participă.

Andra este una dintre cele mai bune voci din România, iar prestațiile sale din ultimii 20 de ani i-au permis acesteia să își stabilească un preț uriaș pentru a accepta să meargă la diverse evenimente.

Dacă dorești să o chemi pe Andra să îți cânte la un eveniment privat, atunci trebuie să te pregătești să scoți din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 12.000 de euro.

CITESTE SI:

Dinamo a bifat un nou parteneriat. Detalii despre colaborarea clubului cu firma de scouting

Andrei Nicolescu, încrezător înaintea meciului cu preorășenești de la FCSB

Dinamo scapă de contestația formulată de Nicolae Badea

Un gând despre &8222;Andra dă din ”Că Măruță”. Câți bani a luat ca să cânte imnul României la meciul cu Elveția&8221;

Lasă un răspuns