Video I Xavi Pascual, cu gândul doar la calificare: ”E un meci important pentru noi și ne așteptăm ca fanii să fie alături de noi!”

Campioana României se pregătește de meciul de foc cu francezii de la Chambery Savoie Mont Blanc. Partidă programată, marți, 5 decembrie de la ora 19:45, în sala Dinamo.

Confruntarea dintre cele două echipe, contează în etapa a 6-a, iar victoria sau egalul, le va aduce ”dulăilor” calificarea în grupele principale. Acolo unde se poate rescrie un nou derby al handbalului României, Dinamo București și CSM Constanța.

Până la confruntarea directă cu formația de la malul mării, Dinamo trebuie să nu piardă meciul cu Chambery Savoie Mont Blanc.

Înaintea partidei de marți seară, ora 19:45, antrenorul lui Dinamo Xavi Pascual, și-a arătt dorința de a obține un rezultat pozitiv, iar strategia concepută de el va fi bazată pentru victoria în fața formației din Franța.

”E un meci important pentru noi și ne așteptăm ca fanii să fie alături de noi! Chambery nu mai este echipa cu care am jucat noi în primul meci (n.r. scor final 21-28). Sunt mult mai buni, pentru că vor revenii jucătorii care au fost accidentați în meciul tur și au mai mulți jucători la dispoziție.

Chambery a schimbat jucătorul de combinație și cred că este o echipă foarte periculoasă în acest moment.

Nu pot spune dacă este mai slabă sau mai puternică decât Fuchse Berlin. Este o echipă care ne poate pune probleme.

Fuchse Berlin și Chambery, sunt două echipe diferite ca stil de joc. Îna acest moment cred că Fuchse, are mai multă încredere în ei și au capaciatatea de a câștiga cu orice echipă din lume.

Chambery este o echipă care în 3-4 ani a terminat pe locurile 3-4. Liga Franceză nu este ușoară și în acest moment și-au recuperat jucătorii importanți.

Important pentru noi, este că mâine să ne concentră pe jocul nostru”, a spus Xavi Pascual, înaintea meciului de marți seară (ora 19:45).

CSM și Dinamo, duel în grupele principale

În cazul în care Constanța și Dinamo o să se califice, cele două echipe românești vor fi adversare în grupele principale! Nu vor porni de la zero, ci își vor păstra punctele acumulate cu echipa care le însoțește în faza următoare.

”Dulăii” vor avea o misiune dificilă, pentru că au pierdut ambele meciuri cu Fuchse Berlin, 32-33 și 30-33, și vor începe grupa fără puncte. De partea cealaltă, Sporting o va însoți pe CSM mai departe. Constănțenii s-au impus în tur, 29-28, și îi vor înfrunta din nou pe portughezi în ultima etapă. Sunt siguri deja de 2 puncte, însă pot ajunge la 4!

Dinamo și CSM pot merge împreună în faza eliminatorie. În grupele principale, primul loc se califică direct în ”sferturi”, în timp ce locurile 2 și 3 vor juca în play-off.

Antrenorul din Ștefan cel Mare, fiind întrebat de un eventual duel cu CSM Constanța și Sporting Lisabona, a spus că nu se gândește încă la acest șcenariu.

”În acest moment pentru mine mă interesează jocul de mâine, nu mă interesează Sporting sau Constanța. Mă interesează doar meciul cu Chamber”, a mai spus Xavi Pascual.

Antrenorul în vârstă de 55 de ani, a vorbit și despre adaptarea noi veniților din această vară: ”Echipa este închegată și am căutat jucători pentru a omogeneiza echipa. Este normal să avem absențe în lot. Am început să jucăm din plină vară și este normal să mai apară accidentări. Dar sunt mulțumit de progresul echipei”, a încheiat antrenorul lui Dinamo și al naționalei României.

Video I Xavi Pascual: ”E un meci important pentru noi și ne așteptăm ca fanii să fie alături de noi!”

Bilete pentru meciul cu Chambery Savoie

Partida retur cu Chambery Savoie, este programat marți, 5 decembrie, de la ora 19:45, în sala Dinamo.

Clubul Sportiv Dinamo în colaborare cu platforma eventim.ro, au pus în vânzare tichetele de acces. Acestea pot fi achiziționate momentan doar online, eventim.ro.

PREȚURI BILETE

Categoria 1: 60 lei;

Categoria 2: 40 lei.

Biletele se vor putea procura și fizic în ziua meciului direct de la Sala Dinamo, începând cu ora 17:00, în limita biletelor rămase.

ATENȚIE: Intrarea galeriei se va face separat, pe la intrarea dinspre bazinul descoperit, pentru a fluidiza accesul. Veniți îmbrăcați doar în ROȘU, ALB sau NEGRU.

Clasamentul grupei G din EHF European League (după 3 etape)

1. Fuchse 10 puncte;

2. DINAMO 6 puncte;

3. Chambery 4 puncte;

4. RK Izvidac 0 puncte.

Programul meciurilor din grupa G:

ETAPA 6

5 decembrie
DINAMO 
– Chambery Savoie

CITESTE SI:

Avancronică I Sepsi OSK – Dinamo București0

Javier Humet, anunță SHOW TOTAL în sala Dinamo: ”Ne putem bucura împreună de calificare”

Răzvan Burleanu anunță obiectivul României la EURO 2024

Un gând despre &8222;Video I Xavi Pascual, cu gândul doar la calificare: ”E un meci important pentru noi și ne așteptăm ca fanii să fie alături de noi!”&8221;

Lasă un răspuns