Emil Boc le-a stabilit ”studenților” obiectivul pentru meciul cu Dinamo

Dinamo se pregătește de duelul cu Universității Cluj, de pe stadionul ”Arcul de Triumf”, luni, 11 decembrie, de la ora 20:45, din etapa a 19-a din Superliga.

”Câinii” vin după egalul cu Oțelul Galați, scor 3-3, din Cupa României. Chiar dacă au părăsit Cupa, remiza cu Oțelul și revenirea de la 1-3, ar putea fi un punct de plecare spre mai bine pentru Kopic la Dinamo.

În meciul cu Oțelul, pentru Dinamo au marcat: Q. Bena 22′, C. Amzăr 65′ și G. Gregorio 83′.

De partea cealaltă, U Cluj este în formă și vine în Capitală, acolo unde s-a simțit bine cu FCSB (2-2) și cu Rapid (3-2). Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău se bate pentru un loc în play-off, a depășit și faza grupelor Cupei României, de pe locul 1.

Înaintea confruntări de luni seară, de pe Arcul de Triumf, Emil Boc „amenință” Dinamo și anunță cu o oarecare aroganță că Universitatea Cluj, echipa pe care o susține financiar din poziția sa de primar al Municipiului Cluj-Napoca, bineînțeles din fonduri publice, va părăsi cu toate cele trei puncte Capitala în urma meciului direct.

Politicianul a vorbit doar în termeni laudativi la adresa lui Ioan Ovidiu Sabău și la adresa jucătorilor pregătiți de acesta, ținând să sublinieze că există o concurență foarte mare pe fiecare post.

”Trebuie să venim cu puncte de la Dinamo. În meciul cu Rapid a fost o singură echipă pe teren din minutul 27. Asta arată că Universitatea Cluj poate juca de la egal la egal cu oricine. Important e să luăm partea plină a paharului. Aproape cu echipa a doua am câștigat cu 4-0 la Botoșani. Asta arată capacitatea echipei.

Avem mai mulți jucători buni pe același post și există competiție. Atunci când ai jucători buni și ai concurență, apare performanța. Nu știu cum au reușit Radu Constantea și Neluțu Sabău să construiască o echipă care să aibă și această atmosferă.

Universitatea Cluj este o familie, dar există și o competiție atât de necesară. Echipa are un statut consolidat, venim cu puncte de la București.

Am văzut că jucăm cu Sibiul în Cupă din nou. Am mai trecut o dată de ei, de ce nu am trece și de data asta? Să ne vedem din nou în finală, așa cum am fost anul trecut”, a spus Emil Boc, potrivit zcj.ro.

PREȚURI BILETE:

Înaintea confruntări cu Universitatea Cluj, de luni, 11 decembrie, de la ora 20:45, de pe arena ”Arcul de Triumf”, oficialii clubului nostru au scos spre comercializare tichetele de acces la această partidă.

Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

Tribuna 1: 90 lei (central) și 60 lei ron (lateral);

Family Zone: 50 lei;

TRIBUNA 2: 50 lei;

TRIBUNA 2 (elevi, studenți și pensionari): 35 lei;

Peluza PCH: 35 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Duminică (10/12)

Interval orar: 11:00 – 18:00

Luni (11/12)

Interval orar: 12:00 – 21:15

Programul lui Dinamo în ultimele meciuri din 2023

Etapa a 19-a

Luni, 11 decembrie

Ora 20:45

DINAMO – Universitatea Cluj

Etapa a 20-a

Luni, 18 decembrie

Ora 20:00

FC Botoșani – DINAMO

Etapa a 21-a

Vineri, 22 decembrie

Ora 20:30

DINAMO – FC Voluntari

Etapa a 22-a

Sâmbătă, 20 ianuarie

Petrolul Ploiești – DINAMO

CITESTE SI:

Cristi Pulhac, surprins de numirea lui Kopic: ”Văd că deja se caută soluţii”

O nouă victorie pentru David Popovici la Campionatele Europene

”Câinii”, acuzați de rasism după egalul din Cupa României. Oțelul Galați a luat atitudine

Un gând despre &8222;Emil Boc le-a stabilit ”studenților” obiectivul pentru meciul cu Dinamo&8221;

Lasă un răspuns