Zeliko Kopic a identificat problema cu care se confruntă Dinamo: ”Nu e ușor să accepți”

Dinamo a pierdut în fața celor de la ”U” Cluj, scor 0-1, în etapa a 19-a din SuperLigă, și a ajuns la 13 partide la rând fără victorie.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Dan Nistor (4), dintr-o minge aşezată de Daniel Popa, ambii foşti jucători la Dinamo.

”Câinii” au dominat jocul şi şi-au creat ocazii de gol prin Dani Iglesias (7), Goncalo Gregorio (40 – bară, 87) şi Cătălin Ţîră (80), dar nu a reuşit să înscrie. U Cluj are un egal şi trei victorii (consecutive) în ultimele patru etape.

În urma eșecului cu ”U” Cluj, Dinamo a ajuns la 15 meciuri consecutive fără victorie, în toate competițiile.

La interviul de la finalul partidei, antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic a vorbit despre partida în sine și a identificat problemele cu care s-a confruntat echipa în meciul cu U Cluj, meci în care „câinii roșii” și-au creat mai multe ocazii de a marca.

”Nu este ușor să acceptăm această situație după prestația noastră. Bineînțeles că este o problemă. Dacă ai control, idee cum să ataci, să duci mingea în jumătatea adversă, în treimea adversă… Dar nu înscriem. Am avut aceste jocuri și sperăm să mergem mai departe pe aceeași linie dar să câștigăm, să marcăm goluri. Muncim în fiecare zi și sperăm să câștigăm puncte.

Cel mai important lucru este mentalitatea. Vorbim, analizăm tot ce facem. Nu pot să spun că jucătorii nu și-au dorit victoria. Trebuie să acceptăm și să mergem mai departe. Pentru noi, orice meci e crucial în acest moment”, a declarat Zeljko Kopic la finalul meciului.

Dinamo şi-a prelungit seria fără victorie la 13 etape (trei egaluri, zece eşecuri), ultimele cinci însemnând tot atâtea înfrângeri.

Programul lui Dinamo în ultimele meciuri din 2023

Etapa a 20-a

Luni, 18 decembrie

Ora 20:00

FC Botoșani – DINAMO

Etapa a 21-a

Vineri, 22 decembrie

Ora 20:30

DINAMO – FC Voluntari

Etapa a 22-a

Sâmbătă, 20 ianuarie

Petrolul Ploiești – DINAMO

CITESTE SI:

Dinamo nu reușește să oprească seria rezultatelor nefavorabile

Dinamo București – U Cluj. Cum arată primul 11 trimis de Zelijko Kopic

România și-a stabilit primul amical înainte de EURO 2024

Un gând despre &8222;Zeliko Kopic a identificat problema cu care se confruntă Dinamo: ”Nu e ușor să accepți”&8221;

Lasă un răspuns