Din seria ”Vorba lungă, sărăcia omului”! Andrei Nicolescu face o nouă promisiune la întoarcerea în țară

Lotul deplasat de Dinamo București, în cantonamentul din Turcia, s-a întors România.

flanco.ro/

Printre jucători și staff, un individ vorbăreț și-a făcut apariția. Pe numele lui, ”cel mai ne vorbit om din Ștefan cel Mare”, Andrei Nicolescu îi anunță pe fanii lui Dinamo că transferurile sunt PE VINE :))

După un cantonament de iarnă în care elevii lui Zeljko Kopic au disputat două partide amicale, cu Genclerbirligi (liga 2 din Turcia), scor 1-1 și Charleloi (liga 1 din Belgia), scor 2-6 și cu un singur nou venit în ”haită”, administratorul special al clubului nostru, a recunoscut că Dinamo nu și-a atins țintele pe care le dorea până în acest moment, dar se muncește din greu pentru aducerea de fotbaliști noi la echipă.

Oficialul din Ștefan cel Mare, își continuă aceeași ”placă” și le transmite suporterilor că Dinamo este aproape să realizeze mai multe transferuri, chiar dacă lucrurile nu au mers așa cum se dorea, la începutul cantonamentului.

”În iarnă vom încerca să luăm cele mai bune decizii și să vedem ce trebuie schimbat. Să aducem 3-4 jucători care să se poată integra rapid. Evident că vom face aceste transferuri, dar depinde ce înțelege suporterul din asta.

Ca să nu dau sume. Nu putem aduce un jucător cu un salariu de 30.000, ca să ne raportăm la cel mai mare salariu din ligă.

Nu putem să aducem jucători de un milion de euro. Ca valoare individuală vor fi de 400.000 sau 500.000, adică valoare pe Transfermarkt.

Nu vorbim aici de valoarea transferului. Depinde de context dacă e mult, poate să fie un efort în sensul acesta. Dar să vedem unde o să fim la iarnă”, declara Andrei Nicolescu la finele lunii octombrie.

De această dată pe aeroportul din Otopeni, Nicolescu anunță: ”Eu am spus că vreau 2 transferuri în cantonament, nu am reușit decât unul. De al doilea nu mai comentez, a fost o situație, am mai vorbit de asta.

Avem ținte importante, jucători aflați la un nivel la care nu putem ajunge ușor în acest început de ianuarie. Mă bucur, totuși, că Mister a putut să stea cu jucătorii, să îi vadă așa cum sunt, într-un sistem ales de el.

Mai vin jucători, mai avem 3-4 transferuri de făcut, suntem în negocieri, este vorba de detalii. Unele detalii par simple, altele pot apărea foarte greu de atins”, a declarat Nicolescu, la întoarcerea în țară.

Dinamo a reușit un singur transfer în această perioadă de mercato. 

Dinamo a anunţat primul transfer din această iarnă: este vorba despre un fundaş central cu 48 de selecţii pentru naţionala Macedoniei de Nord şi cu meciuri la EURO 2020, cotat la 1.800.000 de euro, conform transfermarkt.com.

Darko Velkovski, cel mai bine plătit jucător de la Dinamo

Pentru a semna cu Dinamo, Velkovski a fost ademenit cu un salariu impresionant, de 12.000 de euro, astfel că devine cel mai bine plătit jucător din lotul echipei noastre, susțin cei de la fanatik.ro.

Produs de Makedonija Gjorce Petrov, Rabotnicki Skopje, fundașul central de 1,88 m a fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum Rabotnicki, Vardar, HNK Rijeka și Al Ettifaq.

Dinamo debutează în noul an din Superliga cu un meci împotriva Petrolului Ploiești, programat sâmbătă (20 ianuarie), de la ora 20:00, pe stadionul ”Ilie Oană”.

CITESTE SI:

Reacția lui Xavier Pascual, după ce România a pierdut cu Austria la EURO 2024

Cristi Costin, a tras concluziile cantonamentului lui Dinamo din Antalya

Daniel Stanciuc a răbufnit la finalul meciului Austria – România

3 gânduri despre &8222;Din seria ”Vorba lungă, sărăcia omului”! Andrei Nicolescu face o nouă promisiune la întoarcerea în țară&8221;

Lasă un răspuns