Savenco, anchetat de procurori după capturarea unui criminal

Fostul căpitan al lui Dinamo, Dan Savenco, care face parte din trupele speciale ale Poliției, are mari probleme după ce i-a mutilat pe criminalul odios de la Ciorogârla.

Încă din perioada în care juca la Dinamo, Dan Savenco a fost încadrat ca ofițer la Ministerul Afacerilor Interne.

La retragerea din activitatea sportivă, fostul căpitan al echipei de handbal din Ștefan cel Mare a fost repartizat la Serviciul de Acțiuni Speciale Ilfov.

Savenco a participat la prinderea criminalului din localitatea ilfoveană Ciorogârla, însă bărbatul în vârstă de 37 de ani care îi măcelărise pe părinții fostei sale iubite după ce femeia a decis să îl părăsească a opus rezistență la momentul încătușării, lucru care l-a făcut pe fostul star de la Dinamo să cedeze nervos.

Ciorogârla era zguduită în primăvara anului trecut de o crimă îngrozitoare. Un bărbat de 37 de ani, supărat că soția îl părăsise și plecase în Germania, i-a atacat pe părinții acesteia.

Mama a murit, în timp ce tatăl a supraviețuit și a fost transportat, în stare gravă, la spital.

Poliția a stabilit repede cine este criminalul, l-a localizat și a trimis trupele speciale pentru a-l aresta, persoana fiind considerată extrem de periculoasă.

În momentul arestării, criminalul a opus rezistență, iar fostul star de handbal l-a lovit cu pumnul. În urma loviturilor primite de la fostul jucător de handbal, bărbatul a suferit o dublă fractură de maxilar.

Ulterior, criminalul a depus o plângere împotriva lui Savenco, iar fostul handbalist a decis să renunțe la postul pe care îl ocupa în cadrul SAS Ilfov după ce au început cercetările împotriva sa și a revenit la Dinamo.

CITESTE SI:

Noul transfer al celor de la Rapid încinge spiritele înaintea derby-ului cu Dinamo

”Kaiserul” s-a reapucat de fotbal la 55 de ani: ”Sunt pe aici mulți foști fotbaliști”

Scandal pe bilete la derby-ul dintre Dinamo și Rapid

Un gând despre &8222;Savenco, anchetat de procurori după capturarea unui criminal&8221;

Lasă un răspuns