Planul B nu există la Dinamo: ”Cred în șansa de a ne clasa mai sus”

Dinamo trece printr-o perioadă delicată din punct de vedere sportiv, după ce a pierdut primele meciuri din 2024.

mobilalaguna.ro

”Câinii” au pierdut și meciul din ultima etapă cu Rapid, scor 1-2 pe Arena Națională, și a rămas cu 16 puncte după 23 de etape. Nici rezultatele din celelalte meciuri nu i-au ajutat pe dinamoviști, care sunt acum la nouă puncte distanță de următoarea clasată.

În urma acestui parcurs slab de sezon, Eugen Voicu, acționarul majoritar al companiei Red&White Management, cea care deține pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo București, susține că nu ia în calcul o eventuală retrogradare la finalul acestui sezon.

Iar în cazul în care echipa noastră se vor întoarce în Liga 2, omul de afaceri s-a limitat să spună că ”clubul va merge mai departe”.

”Deocamdată nu există un plan B, dar tot ce pot să vă spun e că și în această situație nedorită clubul va merge mai departe. Dar nu ne gândim deloc la situația în care clubul retrogradează.

Haideți să mai treacă puțin timp și să vedem cum va evolua echipa mai departe. E prematur pentru un plan B. Cred în șansa de care spun, de a rămâne în prima ligă și de a ne clasa mai sus decât ultimele patru echipe este reală și mizăm pe această șansă”, a spus Eugen Voicu.

Dinamo se află pe locul 15 în clasamentul din Superligă, cu 16 puncte acumulate în cele 23 de partide disputate.

În etapa cu numărul 24, “câinii” se vor deplasa la Craiova, pentru meciul cu FCU, programat vineri, 2 februarie, de la 20:00. echipa finanțată de Adrian Mititelu se poziționează pe locul 11, cu 27 de puncte.

Bilete pentru meciul cu FCU Craiova

Suporterii dinamoviști au rezervate 1.500 de bilete și se pot achiziționa în ziua meciului direct de la stadionul ”Ion Oblemenco”, de la intrarea în peluza noastră. Prețul unui tichet de acces este în valoare de 30 lei.

Dinamo va juca tot în deplasare după meciul de la Craiova. Farul Constanța va fi următoarea adversară a echipei lui Zeljko Kopic, după care va urma meciul de pe teren propriu cu Oțelul Galați.

Programul următoarelor trei etape:

Etapa 24

Vineri, 2 februarie

Ora 20:00

FCU Craiova – DINAMO

Etapa 25

Luni, 12 februarie

Ora 20:00

Farul – DINAMO

Etapa 26

Duminică, 18 februarie

Ora 20:00

DINAMO – Oțelul Galați

CITESTE SI:

Hakim Abdallah, cere întăriri în atac: ”Să fie concurență!”

Dinamo atacă Craiova fără trei jucători importanți: ”Vedem cine va profita de ocazie”

Conferință de presă I Hakim Abdallah, încrezător înainte de FCU Craiova – Dinamo

2 gânduri despre &8222;Planul B nu există la Dinamo: ”Cred în șansa de a ne clasa mai sus”&8221;

Lasă un răspuns