Avancronică I Dinamo București – CSM Focșani

Dinamo București și CSM Focșani se întâlnesc astăzi, 2 februarie, de la ora 17:30, într-un meci din etapa a 15-a în Liga Națională de handbal masculin.

Dinamo București susține primul joc oficial din 2024 și va folosi acest joc pentru a-și readuce jucătorii în formă. Pe 13 februarie, băieții lui Xavier Pascual vor avea primul joc în grupele principale ale European Handball League, în deplasare cu Sporting Lisabona.

”Haita” din Ștefan cel Mare pare deja evadată din pluton în Liga Națională și se îndreaptă cu pași mari către un nou titlu de campioană. În primele 14 etape a obținut tot atâtea victorii, având un avans de 8 puncte față de următoarea clasată, CSM Constanța.

Echipa a setat în acest interval o medie de 37.4 goluri. Iar victoriile au fost realizate la o diferență medie de 9.57 goluri.

Joi seară, conducerea secției de handbal masculin din cadrul Clubului Sportiv Dinamo, a anunțat transferul internaţionalului portughez de handbal Andre Gomes (25 de ani).

De reținut este faptul că Xavier Pascual nu mai este selecționerul României, astfel că în perioada următoare se va ocupa doar de Dinamo. Colaborarea cu FRH a încetat în această săptămână.

În pauza internațională, mai mulți jucători au fost la echipele naționale. Ali Zein și Luka Cindric abia s-au întors la antrenamente, astfel că prezența lor este incertă.

Saeid Heidarirad, Miklos Rosta și Javier Humet nu vor juca.

Campioana României are însă un lot consistent pentru Liga Națională și soluții pentru a suplini fiecare absență.

Bilete pentru meciul cu CSM Focșani

Tichetele de acces pentru partida din etapa a 15-a, se pot achiziționa de pe platforma online eventim.ro, dar și direct de la sală, în ziua meciului, începând cu ora 16:00.

PREȚURI BILETE

VIP: 30 lei;

Categ: 20 lei.

De partea cealaltă, CSM Focșani nu a mai repetat evoluțiile din sezoanele precedente în primele 14 etape din actuala ediție, astfel că se regăsește la jumătatea clasamentului la reluarea campionatului. Echipa condusă de Dalibor Cutura și Viorel Ciubotaru are un bilanț cu șase victorii, șase înfrângeri și două rezultate de egalitate.

Vrâncenii au terminat anul trecut totuși cu trei victorii, 28-25 cu U Cluj (deplasare), 33-30 cu CSU Suceava (acasă) și 30-28 cu Poli Timișoara (acasă). Cu aceste rezultate au reușit să evite o parte secundă de sezon fierbinte.

De subliniat faptul că CSM Focșani nu a învins însă nicio formație mai bine clasată decât ea. A remizat cu Potaissa Turda (35-35, deplasare) și CSM București (24-24, acasă). Iar cele patru înfrângeri în fața formațiilor din Top 6 au fost la o diferență medie de 9.3 goluri.

Focșani nu s-a putut baza în ultimele luni pe Nikola Crnoglavac, accidentat destul de grav.

Înainte de a porni din nou la drum a disputat două jocuri amicale cu CSM Bacău. În primul s-a impus pe teren propriu cu 33-32. În al doilea a cedat în deplasare cu 29-25.

  • Dinamo București a învins CSM Focșani cu 37-26 în meciul tur. De când au promovat în Liga Națională în 2015, ”vrâncenii” nu au punctat în niciun joc cu Dinamo.
  • Ultimul joc direct în Ștefan cel Mare s-a terminat cu succesul campionilor cu 41-33.

CITESTE SI:

Avancronică I FCU Craiova – Dinamo București

Conducerea lui Dinamo anunță un nou transfer! Detalii despre oficializare transferului

Video I Andrei Nicolescu, trage un semnal de alarmă în cazul lui Iulian Roșu

2 gânduri despre &8222;Avancronică I Dinamo București – CSM Focșani&8221;

Lasă un răspuns