”Câinii” sunt pregătiți pentru confruntarea cu Hermannstadt: ”Am analizat totul, vom fi gata!” Pe cine nu se va putea baza Zeljko Kopic

În etapa a 28-a, din Superliga României, Dinamo București primește vizita lui FC Hermannstadt, formație aflată în lupta pentru locurile de play-off.

lensa.ro

”Câinii” vin după două meciuri bune, încheiate cu tot atâtea victorii, 2-0 cu Farul și 3-1 cu Oțelul, Dinamo a avut parte de un duș extrem de rece în Gruia, 0-4 cu CFR Cluj.

Rezultatul nu schimbă prea mult însă datele problemei, ”câinii” având mult de tras pentru a-și îndeplini obiectivul: salvarea de la retrogradare.

Partida programată, marți, 27 februarie 2024, de la ora 18:30, pe stadionul ”Arcul de Triumf”, a fost prefațată de antrenorul ”câinilor”, Zeljko Kopic (46 de ani), într-o conferită de presă.

Tehnicianul din Ștefan cel Mare, a vorbit și despre starea medicală a jucătorilor, a jucătorilor accidentați.

”Despre meciul cu CFR, ce am spus după meci, prima repriză am avut și momente bune, am ținut meciul sub control. După golul încasat, i-am înțeles și pe băieți, eram dezechilibrați, după golul doi nu am mai jucat bine. Am încercat să ieșim la joc, am deschis spațiile pentru CFR unde au calitate, nu a fost prestația așteptată.

Am analizat totul, am înțeles ce a fost și pentru meciul cu Hermannstadt vom fi gata. Sunt o echipă stabilă, buni, joacă un fotbal bun.

Avem azi antrenament și după ședința de pregătire vom vedea ce jucători vor fi pregătiți să joace. Dennis Politic nu va fi gata să joace, despre Amzăr, vom vedea, Dani, Josue și Milanov trebuie să vedem astăzi dacă vor fi gata.

Tot ce am construit a fost să avem pe toată lumea aptă, să fie toți jucătorii pregătiți, să putem schimbă, să împărțim minutele, dar luăm situația ca atare, ne adaptăm și vedem ce face în aceste două meciuri.

Hermannstadt este o echipă bună, au o structura bună defensivă, au tranziție rapidă, când construiesc, au o idee clară cum să joace, ei joacă un fotbal de calitate, arată asta pe teren. Ne concentrăm pe ce putem face noi, să jucăm noi cel mai bun fotbal al nostru, așa putem obține puncte. Dacă avem probleme și nu suntem echilibrați, orice echipa din campionat ne poate crea probleme.

Fanii ne dau suport, susținere, încă o dată trebuie să le mulțumesc pentru susținere, acasă a fost fantastic cu Oțelul, au venit mulți fani la Cluj și e bine să vedem asta, că sunt alături de noi și mă aștept să fie la fel în continuare”, a spus Kopic în cadrul conferinței de presă.

Tot în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei de mâne, antrenorul lui Dinamo a vorbit și despre lupta din campionatul României, pentru ocuparea locurilor din play-off sau play-out.

”Opinia mea nu s-a schimbat despre campionat, sunt echipe cu mai multă valoare, dar nimeni nu se poate baza sigur pe puncte, toată lumea luptă, sunt surprins că anumite echipe din zona de titlu să piardă meciuri cu echipe din zona retrogradării, dar văd că toată lumea lupta, vor să aibă șanse să își îndeplinească obiectivele.

Am simțit că echipa joacă ce îmi doresc, înainte de meciul cu CFR, cum să reacționăm, cum să atacăm, cu CFR am pierdut puțin din sistemul, trebuie să ne adaptăm.

Nu suntem așa pregătiți să câștigăm niște trofee, trebuie să reconstruim clubul, echipa pas cu pas și să înțelegem unde ne aflăm acum, să îndeplinim obiectivele pentru sezonul acesta să vedem pe viitor ce trebuie făcut. Avem multe alte lucruri la care să ne gândim acum”, a mai spus Kopic.

Dinamo e pe locul 15 în Superliga, cu 22 de puncte, 5 mai puține decât Voluntari, echipă aflată pe loc de baraj.

Pentru Dinamo urmează vizita celor de la FC Hermannstadt, marți, de la ora 18:30, pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Bilete pentru meciul cu Hermannstadt

Pentru salvare echipei noastre din zona ROȘIE a clasamentului, este nevoie și de sprijinul suporterilor dinamoviști. Astfel, clubul nostru, a scos spre comercializare, tichetele de acces, pentru partida de pe teren propriu, cu Hermannstadt. Cele două formații, se vor întâlni, marți, 27 februarie, de la ora 18:30, pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Tribuna 1: 90 lei;

Tribuna 1: 60 lei;

Tribuna 2: 50 lei;

Tribuna 2 (elevi, studenți pensionari): 50 lei;

Family Zone: 50 lei;

Peluza PCH: 35 lei;

Tribuna 2 (elevi, studenți pensionari): 35 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Marți (27/02)

Interval orar: 11:00 – 19:15

Pentru Dinamo, urmează 9 meciuri de ”foc” în play-out, însă până atunci Abdallah&Co. mai pot puncta în trei rânduri.

Programul următoarelor două etape:

Etapa 28

Marți, 27 februarie

Ora 18:30

DINAMO – Hermannstadt

Etapa 29

Vineri, 1 martie

Ora 20:00

Poli Iași – DINAMO

Etapa 30

DINAMO – UTA Arad (meci momentan neprogramat)

CITESTE SI:

Mesajul lui Ionuț Lupescu pentru conducerea lui Dinamo

Claudiu Vaișcovici, încrezător în șansele lui Dinamo: ”Sigur, e mai bine echipa acum”

Foto I Eugen Voicu a venit cu explicații după ce s-a fotografiat cu trofeele CFR-ului

Un gând despre &8222;”Câinii” sunt pregătiți pentru confruntarea cu Hermannstadt: ”Am analizat totul, vom fi gata!” Pe cine nu se va putea baza Zeljko Kopic&8221;

Lasă un răspuns