Video I Goncalo Gregorio, a tras conconcliziilie după victoria cu UTA

Dinamo a câștigat cu 1-0 meciul din ultima etapă a sezonului regulat, în fața celor de la UTA Arad.

Astfel, ”câinii” vor intra în play-out de pe locul 14, poziție care asigură prezența la baraj, cu 15 puncte. De menționat este faptul că Dinamo va beneficia de rotunjirea punctajului, având în vedere că a încheiat sezonul regulat cu 29 de puncte.

Portughezul Goncalo Gregorio, 28 de ani, a fost din nou decisiv pentru Dinamo, marcând unicul gol al victoriei cu UTA, 1-0. Atacantul care a fost la un pas să plece din România în iarnă a vorbit la finalul meciului despre obiectivul echipei din perioada următoare.

”Încă o victorie, încă un gol, sunt foarte fericit. Fanii sunt fericiți, cu toții suntem fericiți, fiindcă echipa joacă bine, câștigăm meciuri, fanii sunt alături de noi, avem un spirit foarte bun. E bine că într-un final am reușit să urcăm un loc în clasament (n.r. de pe 15 până pe 14), sperăm să contiuăm în acest mod și să urcăm și mai mult.

Nu am fost cei mai slabi [înainte] , acum nu suntem cei mai buni, suntem doar concentrați să continuăm în această manieră, să muncim și să câștigăm următorul meci (n.r. – versus UTA, la Arad).

Ce s-a schimbat? Am fost mulți jucători noi, acum avem o dinamică bună, antrenorul a adus o nouă dinamică și un spirit bun. Suntem încrezători!.

Apropo, am o relație bună cu Abdallah pe teren și în afara lui, vorbim mult, suntem fericiți. Rezultatele sunt acolo, oamenii le pot vedea”, a spus Gregorio.

Video I Dinamo – UTA Arad, scor 1-0

@doar_dinamo_official

Dinamo – UTA Arad, 1:0 (Liga 1, etapa 30). Pentru Dinamo a marcat: Gregorio ⚽ 22′.

♬ original sound – Doar Dinamo Official – Doar Dinamo Official

CITESTE SI:

Video I Reacția lui Mircea Rednic, după incidentele de la Dinamo – UTA

Video Mircea Lucescu, optimist după victoria lui Dinamo în fața lui UTA

Video I Reacția lui Zeljko Kopic după ce Dinamo a câștigat cu UTA și a ajuns pe loc de baraj

Un gând despre &8222;Video I Goncalo Gregorio, a tras conconcliziilie după victoria cu UTA&8221;

Lasă un răspuns