S-au pus în vânzare biletele pentru duelul cu Skjern! Cât costă un bilet de acces

Campioana României la handbal masculin, săptămâna trecută a reușit o victorie URIAȘĂ pentru handbalul ROMÂNESC!

Echipa de handbal masculin Dinamo București a câștigat și meciul retur din play-off-ul pentru sferturile EHF European League, scor 27-24, în deplasare, pe terenul lui Silkeborg, la capătul unui meci pe care l-a dominat autoritar. În tur, ”dulăii” s-au impus cu 37-34.

Astfel, dinamoviștii s-au calificat în sferturile de finală ale EHF European League. Acolo, vor da piept, tot cu o formație daneză, Skjern.

Primul meci, se va disputa în sala Dinamo, marți, 23 aprilie, de la ora 19:45. În urma programului stabilit de către EHF. Clubul Sportiv Dinamo în colaborare cu platforma eventim.ro, au pus în vânzare tichetele de acces. Acestea pot fi achiziționate momentan doar online: eventim.ro.

PREȚURI BILETE

Categoria 1: 60 lei;

Categoria 2: 40 lei.

”Abonații vor avea posibilitatea să-și păstreze locuri. Mâine vor primi un email cu un link de plată. Prioritatea se încheie luni, 9 aprilie, la ora 12:00. După această dată, biletele neachiziționate de abonați vor fi puse în vânzare la liber!”, a transmis clubul nostru.

Până la confruntarea ”dulăilor” cu danezii, dinamoviștii o vor întâlni pe CSM Sighișoara. Partida din Liga Zimbrilor (etapa 21), este programată să se dispute, în data de 5 aprilie, de la ora 18:00, în sala Dinamo.

Pentru suporterii dornici să asiste la acest meci, Clubul Sportiv Dinamo, le oferă acestora, posibilitatea de a-și achiziționa tichetele de acces, tot de pe eventim.ro.

PREȚURI BILETE

VIP: 30 lei;

Categoria 1: 20 lei.

Aceste pot fi achiziționate și direct de la sală, începând cu ora 16:30.

Video I Silkeborg – Dinamo, scor 24-27 (meci retur)

@doar_dinamo_official

Silkeborg – Dinamo, scor 24:27, EHF European League, (play-off, meci retur) Principalii marcatori ai partidei au fost: Akimenko 7, Rosta 6, Humet 4, pentru Dinamo, În urma acestui succes, ”dulăii” s-au calificat în următoarea fază a competiției și o vor întâlnii pe Skjern (Danemarca).

♬ original sound – Doar Dinamo Official – Doar Dinamo Official

CITESTE SI:

Foto I Fără precedent! Ultrașii Dinamoviști și ai lui Steaua au făcut front comun!

Andrei Nicolescu îl bagă în ședință pe Amzăr după Dinamo – Petrolul 1:1

Video I Dinamo, victorie URIAȘĂ pentru handbalul ROMÂNESC!

3 gânduri despre &8222;S-au pus în vânzare biletele pentru duelul cu Skjern! Cât costă un bilet de acces&8221;

Lasă un răspuns