Ionuț Lupescu, cu sufletul alături de Dinamo: ”Ăsta e obiectivul realist”

Duminică seara, Dinamo a învins-o cu 1-0 pe Poli Iași, meci contând pentru etapa a 4-a, din play-out-ul Superligii României.

În urma acestui succes, ”câini” au ieșit temporar din zona locurilor direct retrogradabile și se află pe poziția a 13-a (loc de baraj), cu 19 puncte.

Fostul jucător din Ștefan cel Mare, Ionuț Lupescu (55 de ani), speră ca Dinamo să evite măcar ultimele două poziții direct retrogradabile și să obțină salvarea în urma meciurilor de baraj programate pe 18 și 25 mai.

”Am stat cu sufletul la gură la fiecare etapă. Sper să terminăm cel puțin pe un loc de baraj, cred că ăsta e obiectivul realist. Suntem mai puternici dacă ne batem cu o echipă din Liga 2.

Dar, dacă reușim să scăpăm de baraj, ar fi fantastic. Mai sunt 5 etape, e foarte greu pentru noi, mai ales cu decizia stupidă luată de Comisia de Disciplină (n.r. meciuri fară spectatori pe teren propriu), a spus directorul Academiei CS Dinamo.

Dacă la finalul sezonului regular, dinamoviștii erau foarte optimști în privința îndeplinirii obiectivului de evitare a matineului, după 4 etape jucat din play-out „câinii” tremură pentru salvare.

Evoluțiile din debutul celei de-a doua părți a sezonului nu au confirmat prestațiile solide care i-au adus pe elevii lui Zeljko Kopic (46 de ani), deasupra liniei retrogradării directe după 30 de etape jucate.

Cinci etape decisive pentru Dinamo

Dinamo mai are cinci meicuri de jucat în acest play-out. Trei meciuri vor fi în deplasare cu FCU Craiova, FC Botoșani și Universitatea Cluj, în timp ce pe teren propriu Patriche & Co le vor întâlni pe FC Voluntari și UTA.

În acest moment, Dinamo este pe poziția a 7-a în play-out la două puncte de primul loc retrogradabil, ocupat de FC Botoșani, dar și la două lungimi în spatele celor de la FC Voluntari, aflați deasupra locurilor de baraj.

Totuși, recuperarea diferenței nu va fi suficientă, pentru că în cazul unei egalități la finalul stagiunii, trupa din Voluntari va avea avantajul faptului că nu a beneficiat de rotunjire la intrarea în play-out.

Bilete pentru meciul cu FCU Craiova

Suporterii dinamoviști s-au organizat pentru meciul cu FCU Craiova de sâmbătă. Așadar, aceștia au anunțat că vor invada Craiova și au publicat informațiile necesare pentru deplasarea de sâmbătă.

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 17:30, jucăm cu oltenii lui Mititelul. Deplasarea se va face cu autocare și masini personale.

Dinamo are rezervate 5.000 de bilete, iar întâlnirea va avea loc la ora 10:00 la Dinamo, la 11:00 se pleacă.

Cost Autocar: 60 lei;

Cost Autocar pentru copiii sub 15 ani: 30 lei;

Cost Bilet de meci: 30 lei.

Pentru înscrieri așteptăm un SMS cu nume si număr de locuri dorite la numărul de telefon: +40 (750) 424 . 992.

Tichetele de acces se pot achiziționa și online, de pe platforma eventim.roMENȚIONĂM! La selecțiunea bilete, trebuie introdus cod promoțional la OASPEȚI DINAMO: FCDINAMO1948fcdinamo1948FCDinamo1948FcDinamo1948 (codul este oricare dintre).

Înaintea etapei a cincea, din play-out-ului Super Ligii, Dinamo ocupă locul 13 cu 19 puncte.

Programul lui Dinamo în play-out-ul din Superligă:

Etapa 5

20 aprilie

Ora 17:30

FCU Craiova – DINAMO

Etapa 6

23 aprilie

Ora 19:30

FC Botoșani – DINAMO

Etapa 7

26 aprilie

Ora 20:00

DINAMO – FC Voluntari

Etapa 8

4 mai

U Cluj – DINAMO

Etapa 9

11 mai

DINAMO – UTA Arad

CITESTE SI:

Reacția conducerii din Ștefan cel Mare, după suspendarea ridicată de Comisia de Disciplină

Dinamo primește o veste extraordinară din partea Comisiei de Disciplină și Etică a FRF

Avancronică I Dinamo București – CSM Vaslui

Un gând despre &8222;Ionuț Lupescu, cu sufletul alături de Dinamo: ”Ăsta e obiectivul realist”&8221;

Lasă un răspuns