Jean Vlădoiu la Dinamo?! ”M-am întâlnit cu domnul Nicolescu”

Dinamo a ajuns la un pas de a doua retrogradare din istorie. ”Câinii” sunt ultimii din clasamentul Superligii, înainte de ultima etapă.

Duminică, de la ora 21:30, se vor juca cinci meciuri în playout, toate cu miză. Dinamo se va lupta cu UTA, pe teren propriu, pentru a se salva. O victorie nu este însă suficientă. Dinamo are nevoie ca cel puțin două dintre echipele implicate să piardă, pentru a ajunge la baraj. Dacă nu vor câștiga, nu au șanse de salvare.

Fostul jucător din Ștefan cel Mare, Jean Vlădoiu (55 de ani), susține că a fost ofertat de Dinamo pentru a ocupa o funcție în cadrul clubului. Însă, potrivit spuselor sale, a refuzat propunerea, deoarece nu-i cunoștea pe acționarii clubului.

”Cred că a fost cel mai interesant campionat, atât în playoff, cât și în playout. Se vor decide retrogradatele în ultima etapă, sunt cinci echipe implicate, e fantastic. E greu pentru anumite cluburi de tradiție. FCU Craiova are un meci foarte greu. Atât pentru Dinamo, cât și pentru FCU Craiova, nu există certitudinea că rămân în prima ligă, e foarte interesant, niciodată nu a fost playout-ul așa. E bine că e așa pentru spectatori, dar pentru cei implicați e foarte stresant.

Dacă Dinamo va retrograda, va fi o dezamăgire pentru suporteri. Investitorii au cheltuit mulți bani, aveam impresia că vor sta mult mai bine, că vor face o echipă competitivă. A venit această cădere inexplicabilă, nu mă așteptam la așa ceva. Mulți jucători puteau face mai mult pentru Dinamo.

La Craiova s-au investit bani, ce condiții sunt acolo… Nu mă așteptam, ținând cont de investitori. Dacă nu ești atent, nu gestionezi foarte bine anumite momente, uneori ești sus, alteori jos. Am fost implicat doi ani la Pitești, eram liniștiți, dar după înjumătățire am ajuns aproape de retrogradare. Sistemul play-off/play-out este un câștig.

M-am întâlnit cu domnul Nicolescu, le-am mulțumit. Fotbalul pentru mine a însemnat 99% din viața mea, dar nu m-aș fi simțit în largul meu acolo, nu îi cunoșteam pe oameni. Mi-au prezentat proiectul, era o perioadă bună pentru Dinamo, dar nu știam care sunt următorii pași. Au pierdut câteva meciuri și uite unde s-a ajuns. E greu să fii acceptat, am avit 2 ani la Pitești cu lupte grele, mi-am apărat staff-ul, dar am pierdut cel mai mult.

Dacă nu faci echipă cu cei care conduc și nu iei deciziile care ți se impun, îți faci dușmani. Eu am trăit asta. În fotbalul românesc e greu să reziști dacă nu execuți, eu nu am făcut asta, mi-am apărat staff-ul. Staff-ul de la Buzău este exact cel de la Ploiești. Cu FC Argeș am fost pe locul șase, a fost un mare rezultat.

Dacă pentru unii a fost o dezamăgire, îmi doresc să aibă mereu asemenea dezamăgiri. Nu poți să mulțumești pe toată lumea, iar de aici apar discuții”, a declarat Jean Vlădoiu, în cadrul emisiunii PlaySport Live.

Scenariu salvării pentru Dinamo: victorie + noroc pe linie

Toate calculele pentru Dinamo în perspectiva continuării sezonul următor în Superliga țin, în primul rând, de condiția ca echipa noastră să învingă UTA Arad.

Pentru a evita inclusiv barajul, este nevoie însă nu doar ca Dinamo să ia 3 puncte, ci toate următoarele 4 rezultate să devină realitate, variantă de noroc pe linie pentru Dinamo:

• Oțelul Galați – FC Botoșani – 1 solist

• FC Voluntari – U Cluj – 2 solist

• Poli Iași – Petrolul Ploiești – 2 solist

• FCU Craiova – FC Hermannstadt – X2

În acest scenariu, cu Dinamo având 25 de puncte, ar fi la egalitate cu FC Botoșani dar ar depăși-o pe criteriul clasamentului de la final de sezon regular. Celelalte trei echipe ar avea, toate, mai puține puncte decât ”câinii”.

Programul lui Dinamo în play-out-ul din Superligă:

Etapa 9

12 mai

Ora: 21:30

DINAMO – UTA Arad

CITESTE SI:

Vlad Iacob, discurs exploziv despre situația lui Dinamo. Kopic marea problemă a lui Dinamo?

Un dinamovist face parte din ‘echipa etapei a 8-a’

Video I ”Dulăii” au dat o lovitură de proporții pe piața transferurilor

2 gânduri despre &8222;Jean Vlădoiu la Dinamo?! ”M-am întâlnit cu domnul Nicolescu”&8221;

Lasă un răspuns