Adrian Mihalcea, liber de contract!

Fostul jucător și antrenor a lui Dinamo, Adrian Mihalcea, a devenit de astăzi, un tehnician liber de contract.

După ce la finalul meciului Chindia Târgovişte – U Cluj, scor 0-1, a dezvăluit că avea un ultimatum din partea conducerii dâmbovițene, marți, clubul Chindia a anunțat oficial despărțirea de Adrian Mihalcea.

”Astăzi, 20 septembrie 2022, AFC Chindia Târgoviște a încheiat, pe cale amiabilă, colaborarea cu antrenorul Adrian Mihalcea.

Clubul nostru îi mulțumește pentru devotament și implicare și îi dorește mult succes în carieră!”, a transmis Chindia Târgoviște, pe Facebook.

După 11 runde, Chindia este ultima în Liga 1, cu doar trei puncte acumulate și fără victorie.

”Am încercat să revenim în joc și am aruncat toți jucătorii de atac pe care îi aveam. A fost o primă repriză liniștită, fără faze de poartă. În a doua repriză am intrat foarte bine, am avut două ocazii foarte mari, am luat gol la singura lor ocazie de gol. Apoi, am dominat finalul de meci.

Nu sunt multe de zis. S-au dăruit, au înțeles că era o șansă mare de a câștiga puncte astăzi (n.r. duminică). Nu am reușit și, din păcate, uitați-vă în ce situație suntem. Cred că se vor lua unele măsuri. Mai mult ca sigur. Da, ultimul meci. Avusesem ultimatum. Dacă reușeam să câștig aici, cred că aș fi continuat. Așa nu văd… Echipa parcă e blocată în fața apărării adverse.

Am avut extrem de multe ocazii, dar nu am reușit să câștigăm. Astăzi chiar nu sunt supărat. Au respectat ceea ce le-am cerut. Ocazii am avut, n-aș avea ce să le spun. Poate lipsa norocului ar fi ca și minus, dar au nevoie de un declic.

Aceștia suntem. Băieții au nevoie de încredere. După atâtea rezultate negative este un blocaj mental. Uitați-vă că în situații clare, deciziile sunt eronate. Sunt convins că pot reuși. Au nevoie de o victorie”, a declarat Adrian Mihalcea, la finalul partidei cu Universitatea Cluj.

CITESTE SI:

Dinamo – Slobozia, reprogramat de FRF! Când se joacă meciul

Mircea Rednic, dezvăluiri despre ofertele din Liga I

Programul etapei a 8-a. Când se joacă Dinamo București – Unirea Slobozia

3 gânduri despre &8222;Adrian Mihalcea, liber de contract!&8221;

Lasă un răspuns