Dinamo a respins cererea de plată formulată de Steliano Filip

Steliano Filip s-a despărțit de Dinamo în luna iulie, la un an și jumătate după ce revenise la clubul alb-roșu.

Fostul fundaș stânga al lui Dinamo, Steliano Filip (28 de ani), a solicitat să-i fie plătită suma de 14.000 de euro, echivalentul a două salarii restante din perioada în care a activat pentru clubul alb-roșu. Oficialii clubului nostru l-au refuzat.

În momentul în care a bătut palma cu conducerea clubului privind rezilierea amiabilă a contractului, Filip agrease să renunțe la 4 salarii, echivalentul a 24.000 de euro.

Anterior, însă, fotbalistul în vârstă de 28 ani depusese o cerere de plată în valoare de 14.000 de euro, adică două salarii restante.

În această săptămână, Dinamo a respins-o oficial, după o analiză din care a concluzionat că ”este neîntemeiată raportat la faptul că jucătorul Steliano Filip, a renunţat în mod expres, definitiv și irevocabil la restanțele acumulate de 121.224,00 lei” (n.r. – echivalentul a 4 salarii lunare).

”Jucătorul nu mai are nicio altă pretenţie financiară, prezentă, trecută sau viitoare, sau de altă natură faţă de Club”, se mai arată în soluționarea cererii.

În schimb, Dinamo a aprobat cererea de plată formulată de către ACS FC Dinamo București, clubul lui Nicolae Badea, care a solicitat suma de 58.164,40 lei, echivalentul a 11.784 de euro la cursul actual. Respectiva sumă reprezintă ”sold neachitat de către debitoare”.

CITESTE SI:

Dinamo a reacționat după ce TAS a întors decizia FRF

Posibil nou antrenor pe banca lui FC U Craiova în meciul cu Dinamo din Cupa României. Nume surpriză

Fotbalistul ”special” a lui Ovidiu Burcă: ”Ăsta este talentul lui, are un joc foarte bun între linii”

3 gânduri despre &8222;Dinamo a respins cererea de plată formulată de Steliano Filip&8221;

Lasă un răspuns