Video I Alin Buleică, noi detalii despre operația suferită. Cum decurge recuperarea + mesaj pentru suporterii dinamoviști

Alin Buleică (31 de ani) s-a accidentat grav, în partida din Cupa României cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, scor 1-0 pentru ”câini”. Astfel că nu va mai putea juca pentru Dinamo în acest sezon.

Din păcate, verdictul a fost unul crunt pentru jucătorul de bandă dinamovist, ruptură de ligamente încrucișate. Asta a însemnat o operație și în momentul în care s-a dat această veste, a fost o mobilizare fantastică din partea membrilor DDB.

Ffanilor înscriși în program s-au mobilizat și au achitat costul operației, iar Alin Buleică s-a operat și a început procesul de recuperare.

Fotbalistul de bandă al echipei noastre a recurs la o procedură modernă, o intervenție prin care timpul de recuperare este redus drastic.

Într-un interviu acordat prietenilor noștri de la Radio Dinamo 1948, Alin Buleică a oferit detalii despre operație și acesta a avut și un mesaj de transmis fanilor dinamoviști, care au fost alături de el în momentele grele.

”Operația a decurs neașteptat de bine, așa cum se vede, am început deja să merg, nu am dureri, recuperarea decurge neașteptat de bine. Să fiu sincer, m-am pregătit în zilele după lovitură, mi-am dat seama instant că este ceva grav, am mai trecut prin asta în urmă cu 5-6 ani, știam despre ce este vorba.

Operația a decurs foarte bine, domnul doctor Badea mi-a spus că la o lună și jumătate după operație aș putea începe alergarea ușoară la 4 luni de zile să încep să joc din nou.

Din a doua zi după accidentare, băieții din DDB au început să strângă bani, este o sumă destul de mare și pe această cale vreau să le mulțumesc din suflet, să aibă încredere în mine, din iarnă cu siguranță voi reveni și voi reveni mai puternic.

Le mulțumesc pentru ajutor, să aibă încredere în echipă și în ce se muncește zi de zi, este un an greu, dar să aibă încredere”, a transmis Alin Buleică prin intermediul Radio Dinamo1948.

Alin Buleică a fost adus în Șos. Ștefan cel Mare de Flavius Stoican, dar a jucat foarte puțin, din cauza accidentărilor.

Fotbalistul nu a reușit să se impună ca titular de drept nici după retrogradarea echipei în Liga 2, evoluând în această stagiune doar în 5 partide.

Antrenament Dinamo

CITESTE SI:

Dinamo a respins cererea de plată formulată de Steliano Filip

Dinamo a reacționat după ce TAS a întors decizia FRF

Posibil nou antrenor pe banca lui FC U Craiova în meciul cu Dinamo din Cupa României. Nume surpriză

3 gânduri despre &8222;Video I Alin Buleică, noi detalii despre operația suferită. Cum decurge recuperarea + mesaj pentru suporterii dinamoviști&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s