S-a votat planul de reorganizare! APCH la un pas de a deveni acționar majoritar la Dinamo

În această dimineață, 14 octombrie, de la ora 09.00, la sediul RTZ & Partners SPRL, dunarea Creditorilor de la Dinamo a aprobat planul de reorganizare modificat, cu prelungirea perioadei de implementare.

”Câinii” aveau nevoie de a trece pragul de 30% din masa credală și votul a două din categoriile defavoritzate, pe care le-au obținut!

Următoarea etapă o reprezintă Tribunalul București. Administratorul judiciar trebuie să prezinte judecătorului sindic noul plan, pe 24 octombrie.

În cazul în care va trece și această ultimă fază, Asociația „Peluza Cătălin Hîldan” va deține 99% din acțiuni.

Ceilalți acționari, Lotus Products Perfect SRL, ACS FC Dinamo București sau Cornel Dinu vor avea o cotă diminuată din procentul de acțiuni deținut în prezent.

”Trei din cele patru categorii au votat pentru aprobare, acum așteptăm data de 24 octombrie, extrem de importantă, aprobarea în instanță de către judecătorul sindic. Votul a trecut acum.

Probabil, vor contesta, cel puțin Șerdean și Badea, să vedem ce va decide judecătorul sindic vizavi de contestații”, au reacționat reprezentanții clubului nostru.

Prin noul plan, Dinamo încearcă să reducă datoriile. Astfel, de la aproximativ 8 milioane de euro, „câinii” ar urma să aibă de plătit doar 1,5 milioane, așa cum a precizat, Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul RTZ & Partners SPRL.

”Datoriile pentru perioada dinaintea deschiderii procedurii sunt de 1,5 milioane de euro. Între timp s-au mai rezolvat anumite lucruri, au mai fost plătiți anumiți creditori și în ultima variantă de calcul sumele sunt undeva la aproape 1,5 milioane de euro. Întotdeauna când treci prin justiție, întotdeauna nu e totul cum te gândești că vă fi, însă noi credem că am așezat lucrurile din punct de vedere legal așa cum trebuie. Vor fi emoții (n.r. termenul din 24 octombrie), dar eu cred că vom reuși în demersul asta”, Zăvăleanu potrivit playsport.ro.

CITESTE SI:

Video I Debut cu stângul al handbaliștilor tricolori în campania de calificare la EURO. Nicu Negru, principalul marcator al României

Video I Alin Buleică, noi detalii despre operația suferită. Cum decurge recuperarea + mesaj pentru suporterii dinamoviști

Dinamo a respins cererea de plată formulată de Steliano Filip

3 gânduri despre &8222;S-a votat planul de reorganizare! APCH la un pas de a deveni acționar majoritar la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns