Video I Dinamo pe loc de play-off, după partida cu Şelimbăr și la București se va decide clasamentul

Dinamo a învins-o pe Șelimbăr, scor 1-2, și mai are nevoie de o victorie și sâmbăta viitoare, cu Poli Timișoara, penultima clasată, pentru a fi sigur în play-off.

După un început liniștit de meci, Dinamo a avut prima ocazie în minutul 10, când Borcea a reluat din prima, de la 16 metri, dar Mitrovic a respins în corner.

Într-o atmosferă splendidă la Sibiu, cu peste 5.000 de fani în tribune, Dinamo a marcat cele două goluri după faze similare: Lamine Ghezali (30) și Iulian Roșu (68) au înscris cu capul în urma unor centrări expediate din flancul stâng.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă a intrat în avantaj la pauză, iar în repriza a doua a reușit să-și majoreze avantajul. Tot printr-o lovitură de cap. În minutul 69, Amzăr a centrat din partea stângă, iar Iulian Roșu a reluat excelent cu capul, la colțul lung.

Dinamo a trăit periculos pe final de meci. După ce Țîră a ratat singur cu portarul, Jordan a redus din diferență în minutul 90+1. Gazdele au forțat egalarea, dar Dinamo a reușit să se mențină în față și a obținut cele 3 puncte.

Cu o etapă înainte de final, Dinamo are 30 de puncte, fiind pe locul 6, ultimul care duce în play-off. Dinamo va juca împotriva celor de la Poli Timișoara în ultima etapă.

PRIMUL 11 TRIMIS DE OVIDIU BURCĂ ÎN TEREN!

DINAMO: Oncescu- Moura, Patriche, Giafer, Amzar- N.Rosu, I.Rosu, Gorka – Ghezali, Borcea, Bani.

Rezerve: Dujmovic, Bena, Demici, Tira, Iglesias, Serban, Pop, Delciu, Florescu.

În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul 6, ultimul care duce în play-off, la egalitate cu ocupanta poziției a cincea, Unirea Slobozia, formație care încă nu a jucat în această etapă.

În ultima etapă, echipa noastră va înfrunta penultima clasată Politehnica Timișoara.

CITESTE SI:

CSC Șelimbăr – Dinamo București. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Volei masculin I Gabriel Cherbeleață anunță „hegemonia” lui Dinamo

Avancronică I CSC Șelimbăr – Dinamo București

4 gânduri despre &8222;Video I Dinamo pe loc de play-off, după partida cu Şelimbăr și la București se va decide clasamentul&8221;

Lasă un răspuns