Video I Dinamo, remiză cu Gloria Buzău în prima etapă din play-off

Dinamo şi FC Buzău s-au întâlnit în prima etapă a play-off-ului Ligii a II-a. Susținuți de aproape 9.000 de fani, elevii lui Ovidiu Burcă, nu au reușit să-i învingă pe buzoieni. Ambele goluri au fost marcate în prima repriză, oaspeții fiind cei care au deschis scorul.

Scorul l-a deschis Gloria, prin Alexandru Boiciuc, care devine un adevărat coșmar pentru Dinamo. Boiciuc a înscris în minutul 41 după ce l-a întors ușor pe Bena și a șutat la colțul scurt.

În prima repriză, Dinamo a dominat, iar Neluț Roșu a ratat cea mai mare ocazie, trimițând peste poartă din interiorul careului de 16 metri! În minutul 41 a venit și golul. Nouarul Gloriei a făcut slalom printre apărătorii lui Ovidiu Burcă și a marcat din colțul careului de 6 metri.

Dinamo s-a năpustit spre poarta adversă și până la pauză a reușit să egaleze. Ahmed Bani, servit perfect de Dani Iglesias, a trimis mingea cu un lob senzațional peste portar! Era 1-1 și totul se decidea în repriza secundă.

Patriche, în minutul 51, a rămas singur la 6 metri, dar în unghi, cu portarul Relu Stoian, a șutat la poartă, dar goal-keeperul a respins. Buzăul a atacat pe contre, iar Boiciuc a lovit și el bara din stânga bosniacului Dujmovic în minutul 56. Portarul lui Dinamo era bătut, dar a avut șansă.

Meciul a rămas extrem de animat, iar Alexandru Pop, intrat după pauză, a trimis balonul cu capul în bară. Șansa a surâs acum Buzăului.

Până la final, ocazii mari nu s-au mai consemnat la niciuna dintre cele două porți. Dinamo a avut mai mult posesia, Ovidiu Burcă a schimbat ofensiv, dar Dinamo nu s-a mai lipt la gol. Buzăul s-a apărat pe două linii și a plecat de la București cu un punct. Bătălia pentru locurile de baraj rămâne deschisă, Dinamo, Buzăul și Unirea Dej având același număr de puncte!

VIDEO I Aduce egalarea lui Dinamo, printr-o SUPER execuție

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 2

1. Steaua București 43p;
2. Poli Iași 40p;
3. Oțelul Galați 36p;
4. DINAMO BUCUREȘTI 32p;
5. Gloria Buzău 32p;
6. Unirea Dej 32p.
* Ultimul meci al primei etape, Oțelul Galați-Poli Iași se joacă de la 14:15.

La meci a fost prezent și Gabriel Glăvan, noul director sportiv al celor de la Dinamo.

CITESTE SI:

Dinamo București – Gloria Buzău. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Avancronică I Dinamo București – Gloria Buzău

A fost programată Adunarea Creditorilor pentru votul planului de reorganizare

4 gânduri despre &8222;Video I Dinamo, remiză cu Gloria Buzău în prima etapă din play-off&8221;

Lasă un răspuns