Rugby 🏈 Dinamo – Csm București, vineri, ora 14:00

La finele acestei săptămâni se reia principala competiție internă a rugbyului, Superliga, odată cu prima etapă din retur (a 9-a). Vineri, de la ora 14:00, Dinamo întâlnește pe teren propriu echipa CSM București, o formație care s-a întărit considerabil în ultimul timp. Dinamo reia competiția de pe poziția a patra a clasamentului, cu 10 puncte.

Dinamo aliniază la primul meci oficial din acest an o echipă omogenă, în care au fost aduși doi jucători noi. Este vorba despre georgienii Daviti Gulitashvili (născut în 1995) și Giorgi Tsutskiridze (n. 1992). Primul este fundaș (1,70 m / 80 kg), al doilea este pilier (1,80 m / 110 kg).

Foto: Georgienii Daviti Gulitashvili (dreapta) și Giorgi Tsutskiridze

  • ”Sunt doi jucători tineri, de perspectivă. Sperăm să ajute echipa cât mai mult și să confirme, astfel încât să rămână cât mai mult alături de noi”, a declarat Ștefan Demci.

Dinamo s-a pregătit bine pentru debutul returului și a susținut un meci de verificare în compania echipei din Năvodari.

  • ”A fost un meci bun în care ne-am atins scopul. Important este că suntem bine pregătiți și țintim victoria în meciul cu CSM București. Chiar dacă s-au întărit considerabil cu 15 jucători noi, plus un staff tehnic consistent, ne gândim la victorie pentru că avem un ascendent moral. I-am învins de patru ori anul trecut, ultima dată în finala mică a Cupei Regelui. Avem un grup omogen, am rămas în proporție de 90 la sută în aceeași formulă, iar în rugby este un aspect important”, a declarat și antrenorul principal Cristi Hîldan.Lasă un răspuns