Tecău se simte ca acasă la Miami: ”Mi-am regăsit ritmul câștigător”

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer sunt pregătiți pentru debutul de la Miami. Turneul din Florida rămâne una dintre competiţiile sale preferate, chiar dacă românul nu a trecut niciodată de sferturi.

Ca junior, Tecău se pregătea timp de 10 luni pe an la Miami, unde primise o bursă la Academia de Tenis a lui Nick Bollettieri.

  • ”De fiecare dată când mă întorc aici, mă simt ca și cum m-aș întoarce acasă. Am petrecut foarte mulți ani de antrenamente, mai ales aici, în Miami. Îmi aduc aminte mereu cu plăcere cât am muncit pe aceste terenuri, de aceea mă simt un pic acasă când joc aici. Am și mulți prieteni care vin să mă urmărească la meciuri și asta mă ajută”.

Tecău este în formă și le promite fanilor un rezultat bun la Miami. Alături de Jean-Julien Rojer, românul a câştigat un trofeu, cu doar două săptămâni în urmă, la Dubai.

  • ”După circuitul din Australia, am avut meciul de Cupa Davis, care m-a ajutat mult ca antrenament. Acolo, i-am avut pe Andrei și pe Gabi cu mine, am reglat un pic serviciul și returul, care nu au mers așa de bine în Australia. Aștept să am un turneu bun. Am avut o pregătire bună, în ultimele săptămâni mi-am mai găsit ritmul jocurilor și al meciurilor câștigate. Sper să fiu într-o formă bună în weekend”, a adăugat campionul din 2015 de la Wimbledon.

Tecău şi Rojer vor juca în primul tur împotriva perechii Victor Troicki- Michael Venus. 

Lasă un răspuns