Duminica în Alb și Roșu

Începe o nouă zi în care sportivii lui Dinamo intră în noi competiții. Vă Prezentăm Programul Competițiilor:

POLO MASCULIN – Dinamo vs. Sportul Studențesc

  • Astăzi de la ora 11:00, în Bazinul Dinamo, vor disputa meciul II din etapa a 14-a, ea fiind și ultima din sezonul regulat. Dinamoviștii și-au asigurat locul 3 în clasament, deci meciul va fi unul de palmares. Partida este transmisă tv de către TVR 1.


HANDBAL FEMININ – Csu Târgoviște vs. Dinamo

  • ‘Lupoaicele’ dispută astăzi în deplasare, ultima partidă dinaintea ‘Derby-ului de Promovare’ cu Rapid. Handbalistele noastre vor întâlni de la ora 11:00, în Sala Polivalentă din Tărgoviște, ocupanta locului 12 în clasament, Csu Târgoviște. Formația gazdă, are după 18 etape: 2 victorii, 16 înfrângeri și au acumulat 6 puncte. Putem spune că vor fi „mușcate” zdravăn de Dinamo. Formația noastra ocupă locul doi, iar după 18 etape au 17 victorii, 1 înfrângere și un punctaj de 51 pct.

POLO FEMININ – Rapid vs. Dinamo

  • Dinamovistele vor juca ultimul meci din Turul II al Campionatului Național de Senioare. Fetele noastre au o victorie în meciul cu Torpi Tg. Mureș și o înfrângere în fața formației Crișul Oradea. Competiția se desfășoară în Oradea. Meciul Rapid – Dinamo, este programat astăzi cu începere la ora 10:00, în Bazinul „Crișul”, din Oradea.



Lasă un răspuns