Doua sectii ale Clubului Sportiv Dinamo, au atras sponsori importanti

Două dintre cele mai noi înființate secții al CS Dinamo, în această saptămână au semnat contracte de sponsorizare cu două firme importante. Secția de ciclism a atras ca sponsor “Gold Nutrition”, iar secția de handbal feminin, a semnat cu fostul sponsor al csm București, “Electromontaj”.

Electromontaj se alatura familiei Dinamo.

ELECTROMONTAJ S.A. este o companie de construcții – montaj energetice specializată în execuția și întreținerea liniilor electrice de joasa, medie și înaltă tensiune împreună cu stațiile electrice si posturile de transformare a energiei electrice. Electromontaj SA, firmă care până de curând a fost unul dintre principalii sponsori ai campioanei Csm Bucureşti. Conform unor surse “pro sport”, cantractul este cu cinci zerouri.

Barbu Rosoiu-Director Economic Electromontaj SA: 

  • ”Contractul este valabil pentru perioada anului fiscal 2017 cu posibilitate de prelungire şi pentru anul următor. Este a doua implicare într-un proiect sportiv a companiei noastre şi ne bucurăm să fim alături de marea familie dinamovistă şi să sprijinim handbalul feminin. Sperăm că echipa să promoveze în Liga Naţională de Handbal Feminin şi să activeze în cel mai scurt timp în competiţiile europene. Ne place ideea unei echipe cu cât mai multe jucătoare române şi avem încredere că acest proiect va fi iubit de mulţi români. Sportul de performanță nu se poate face decât cu efort, atât din partea fetelor, cât și din partea clubului şi a partenerilor, care trebuie să asigure resursele financiare”.


Monica Iagăr – Presedinte CS Dinamo Bucureşti: 

  • ,,Sportul de mare performanta, pe care noi il vizam, nu poate exista fara parteneri puternici. Le multumim celor de la Electromontaj SA ca s-au alaturat familiei Dinamo si suntem convinsi ca impreuna vom construi un brand de succes pe semicercul feminin. Cu ajutorul Electromontaj SA vom dezvolta proiectul de la handbal feminin, cu obiectiv promovarea în Liga Națională si mai apoi o prezenta cat mai consistenta pe prima scena”.


Dinamo BikeXpert Racing Team a anunţat un nou parteneriat cu Gold Nutrition. GoldNutrition este brandul pentru sportivi nr. 1 in Portugalia, dedicat atat sportivilor de performanta cat si persoanelor care au o activitate fizica constanta.

Lasă un răspuns