Ce mesaj le transmite Bratu, jucatorilor inaitea duelului fcsb – Dinamo.

Astăzi Florin Bratu a comercializat faniilor Alb-Roșii bilete pentru partida de duminică, de pe Arena Națională. Iată ce a declarat Bratu despre Patrick Petre și dorința sa, ca Dinamo să continue seria meciurilor fără înfrângere în fața rivalilor roș albaștrii.

  • “E foarte important acest lucru, ar trebui sa fie foarte important pentru jucatori si sper sa continue pe aceasta linie, să nu piardă împotriva lor, ba din contră, să câștige. Să nu uităm că la Craiova, Dinamo a avut probleme de lot, cel puțin 3 jucătoi importanți, mă refer la Nemec, Bawab și Palic care nu au putut juca, lucru ce s-a simțit în teren. Cupa este o altă competiție, acume ste un meci de campionat și ar trebui să se motiveze singuri. Aici nu mai intervine foarte mult antrenorul. Când joci un astfel de meci, ar trebui să te motivezi tu, să te poți concentra și să demonstrezi pe teren”.
  • “Patrick, la Craiova, atunci cand a intrat nu a facut un meci rau, s-a miscat destul de bine, dar ratand acel penalty, usor lumea si-a facut o impresie greșită despre el. Este un baiat cu calitate si sper ca antrenorul sa ii mai acorde șanse, in continuare”.


fcsb vs. Dinamo, Liga I (play-off, etapa 3), ora 20:30, Arena Națională. Lasă un răspuns