INTERVIU: Liviu Ciobotariu “Dacă bat duminică, roş-albii ajung la un punct de rivali şi astfel reintră serios în lupta pentru titlu”.

Fostul jucător a lui Dinamo, Liviu Ciobotariu a acordat unei publicații un interviu în care este convins ca Dinamo va câștiga duminică seară.

– Domnule Ciobotariu, cum vi se pare Dinamo în acest moment?

  • “Câinii” au un moral foarte bun, deci pleacă având prima şansă duminică seara!

– Asta chiar dacă au fost eliminaţi din Cupă de Craiova și n-au marcat de 300 de minute?

  •  Eu mă refer la moralul din duelurile directe cu Steaua. Nu uitați că Dinamo nu a mai pierdut de 10 meciuri în Derby! Chiar dacă îi spune FCSB acum, tot Derby de României rămâne.

– Aveți un pronostic?

  •  Cred că bate Dinamo! Deşi nu sunt bun la pronosticuri, acum mă încumet să spun că Dinamo ia 3 puncte, după o victorie la limită. Dacă bat duminică, roş-albii ajung la un punct de rivali şi astfel reintră serios în lupta pentru titlu. Mai ales dacă Viitorul nu se va impune luni, la Giurgiu, cu Astra.

– Vi se pare normală reprimirea în lot, după doar câteva zile, a jucătorilor care au băut şi au fost excluşi de la naţionala de tineret, Nedelcearu, Patrick Petre şi Dudea?

  • Nu sunt deloc de acord cu ce au făcut, dar nici să le dăm în cap continuu. A fost o exuberanţă a tinereţii. Din ce ştiu, sunt copii cuminţi, mai ales Nedelcearu, am auzit numai lucruri frumoase despre el.

– Dacă aţi fi antrenorul lui Dinamo, aţi începe cu ei contra Stelei?

  • Nu dau sfaturi antrenorilor, dar eu l-aş arunca în luptă din primul minut pe Nedelcearu. E un jucător foarte talentat, a dovedit că poate ajuta foarte mult echipa. Şi are nevoie de susţinere pentru a trece mai uşor peste presiunea care a fost în ultima vreme pe el.

Lasă un răspuns