Ionut Irimus „Ne-am stabilit tactica pentru meciurile cu Călărașiul”

Campionul din Poarta lui Dinamo, Ionuț Irimuș a acordat un interviu pentru CS Dinamo, înaintea partidei de astăzi din Sala Dinamo cu Dunărea Călărași.

”Cu siguranță va fi un meci foarte greu. Este al treilea an consecutiv când jucăm în prima fază din play-off cu Dunărea. În fiecare an am avut probleme cu ei. Eu sper ca miercuri să facem un joc bun, să ne revenim și să câștigăm. Am avut câteva meciuri nereușite pe final de campionat, dar nici nu ne-am concentrat la maximum, pentru că eram pe primul loc matematic. Dar acum începe un alt campionat și fiecare meci contează.

Așteptăm o sală plină, ne dorim cât mai mulți suporteri care să ne încurajeze. Atunci când am avut sala plină nu am pierdut niciodată. Eu am simțit întotdeauna energia venită din tribune. Eu sunt mai bine acum, nu sunt refăcut sută la sută, dar voi da totul pentru a-mi ajuta echipa.

Am avut destule vizionări și antrenamente tactice pentru meci. Ne-am stabilit tactica pentru meciurile cu Călărașiul și sperăm să ne iasă. I-am urmărit pe cei de la Călărași ce au jucat în partea a doua a campionatului. După ce și-au schimbat antrenorul jocul lor s-a schimbat, joacă mai colectiv, mult mai în viteză și pun presiune pe adversar. Dar nu concepem decât un singur rezultat, victoria!”.

Lasă un răspuns