Declaratiile ‘Cainilor’ dupa prima victorie din play-off. Dinamo vs. cfr Cluj 2 – 0.

Iată ce au declarat autorul primului gol în tricoul Alb-Roșu și “Mister scuze” pe cine a mai gasit vinovat după această victorie categorică.

“Sunt foarte fericit că am înscris primul gol pentru Dinamo, în ultimul meci am avut doar bară. I-am trimis tatălui meu un link cu meciul înainte de joc, o să vorbesc cu el să văd dacă a văzut meciul, oricum o să îi trimit link cu meciul. Încerc sa fiu un copil bun, să fie mândru de mine, lui îi datorez totul. 


Încă mai cred în titlu, nimic nu e imposibil, trebuie doar să câştigăm fiecare meci. Obiectivul meu e să ajut Dinamo, şi dacă joc 90 de minute, şi dacă joc cinci minute vreau să ajut clubul. Ca atacant trebuie să am încredere şi să înscriu. Mulţumesc antrenorului, staff-ului şi sper să fac o treabă bună în continuare.

E o echipă foarte bună, în play-off toate meciurile sunt dificile. Trebuie să jucăm ca azi, cu acelaşi spirit putem învinge şi în următorul joc”, Rivaldinho.

“A venit victoria împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din campionat. Am făcut cel mai bun meci de când sunt eu antrenor aici. Am hotărât să jucăm cu două vârfuri. Am făcut 2-0 repede şi când a trebuit să suferim, am suferit.

Azi am văzut acel spirit pe care vreau să îl văd mereu. Lui Nemec am putut să îi dau un sfat bun, cel mai mare omagiu pe care îl putea face unchiului său era să marcheze un gol. Suntem alături de el, a terminat meciul în lacrimi. Şi el şi Rivaldinho au muncit enorm. Veneam după o serie de meciuri din 3 in 3 zile, 120 de minute in Cupă şi eşecul cu FCSB. Am gestionat bine situaţia.

Dan Nistor trebuie să îmi arate că greşesc în privinţa lui. Azi a intrat bine, a luptat şi acesta este Dan Nistor pe care îl ştiu. Îmi place să văd atitudinea jucătorilor, chiar dacă se mai greşesc pase. Le-am zis să uite de titlu. Avem nevoie să încercăm să câştigăm cât mai multe meciuri.

Toată lumea ne dădea favorită la câştigarea titlului. Ne-am îndepărtat de acest obiectiv, poate şi presiunea pusă de mine a contat. Mâine voi veni să văd Astra. Eu sper să ne prezentăm cum ne-am prezentat în seara asta şi vom avea şansa noastră” Cosmin Contra.

“Am obținut 3 puncte în sfârșit, prima victorie cu o echipă foarte puternică, cu jucători foarte valoroși, o echipă agresivă. O victorie meritată. Am fost mai agresivi ca ei, s-a văzut clar că am jucat pentru suporteri, am vrut să spălăm înfrângerea cu Steaua și am reușit.

Ce s-a scris despre mine în presă m-a ambiționat, să muncesc mai mult, să-mi dau viața pe teren. Am greșit, dar am trecut foarte repede peste, m-am dus a doua zi la antrenament… dar nu mai vreau să vorbesc despre asta acum.

Nu ne gândim la titlu acum, luăm meci cu meci. Dacă legăm victoriile, vedem în ultimele etape.

Sper să rămână Contra alături de noi, a făcut un grup extraordinar, ne-a unit pe toți, vom face tot posibilul pe teren și în afară să-l ținem alături de noi”, Patrick Petre.

”Am câștigat cu o echipă foarte bună. Dacă nu aveau cele șase puncte luate, erau pe primul loc.

Băieții noștri și-au dat seama că fără acea atitudine din primele patru meciuri, nu pot câștiga, pentru că, în acest play-off, toate echipele au aceeași valoare.

Vreau să-i felicit pe Cosmin și pe toți cei din staff-ul lui pentru această victorie.

Mă bucur pentru el că a reușit să spargă gheața, a mai avut câteva ocazii și în meciurile pe care le-a mai jucat. Are nevoie de câteva minute, dar asta e treaba lui Cosmin. Eu cred în el, el poate să-și îmbunătățească jocul foarte mult. Nu a făcut pregătirea cu noi, nu a avut continuitate. Cred că dacă va avea continuitate la noi, va fi alt jucător. Deocamdată, el trebuie să-și câștige locul în echipă și o poate face prin goluri și evoluții bune.

Cosmin a spus că Vasile Miriuță este un prieten foarte bun, ceea ce spun și eu. Antrenorul nostru este și va fi Cosmin Contra. Negocierele merg înainte”, a adăugat ”Briliantul.

”Dacă putem face o serie de victorii, lucrurile se vor schimba. Până atunci, șansele la titlu sunt minime”, Adrian Mutu.

Lasă un răspuns