Motivul pentru care Albin nu a strălucit încă la Dinamo

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al grupării, a explicat motivele evoluţiilor şterse: uruguayanul e în urmă cu pregătirea, la fosta echipă fiind trimis la echipa secundă pe motive disciplinare.

Albin în partida cu Bilbao, de la mijlocul săptămânii trecutea a bifat primele minute în tricoul “câinilor”. Introdus pe final, sud-americanul nu a impresionat, stricând cel puţin o fază de atac promiţătoare. Contra i-a oferit o şansă şi cu Viitorul, în campionat, dar în cele aproximativ 60 de minute petrecute pe teren, mijlocaşul a fost cu o viteză în minus faţă de ceilalţi coechipieri.

“E o problemă fizică și mai are nevoie de timp. Astăzi ar fi trebuit să facă un antrenament de recuperare, am ajuns târziu aseară, la 1 noaptea, a jucat și 60 de minute la Ovidiu (n.r. 1-0 cu Viitorul).

Îmbucurător este faptul că a cerut să facă antrenament normal și s-a antrenat alături de jucătorii care nu au evoluat sau au evoluat mai puțin. El conștientizează că toată lumea așteaptă mult de la el. Dar trebuie să mai avem răbdare.

Când va fi la capacitate maximă, va fi un jucător extraordinar. La el a fost o problemă cu Veracruz, s-a certat cu antrenorul, s-a antrenat cu echipa a doua, unde nu a fost o pregătire de intensitatea celei de la prima echipă”, a declarat Dănciulescu la Digi Sport.

Lasă un răspuns