Mărturisirea lui Ioan Andone

Invitat la Dolce Sport, Ioan Andone a făcut o mărturisire: “Să revin la Dinamo a fost una dintre cele mai mari greșeli din cariera mea! N-aveam ce să caut acolo, ăsta nu e fotbal”.

Ioan Andon a pregătit-o sezonul trecut pe Dinamo până cu 3 etape înainte de finalul de sezon regulat.

“Printre cele mai mari greșeli din cariera mea a fost să revin la Dinamo sezonul trecut! Nu aveam ce să caut acolo! Dacă fac contractul public…Să vedeți ce jucători erau trecuți în contract că trebuie să vină. Niciunul nu mi-a fost adus.

L-am adus eu pe Romera, deși l-am vrut pe Săpunaru. L-am readus pe Lazăr care era împrumutat pe la Concordia, l-am inventat pe Lazăr… Pe Hanca l-am pus la mijloc din fundaș dreapta. L-am vrut pe Elhamed și l-am găsit liber de contract pe Busuladzic, care a jucat foarte bine.

Ăsta nu e fotbal când se procedează așa, d-asta spun că n-aveam eu ce căuta. Așa e o întâmplare, un fler. Le mai spui jucătorilor: “Hai că aveți salariile la zi, ce lucru mare!”. Deși e un lucru normal. Dar chestiile acestea le faci la 40 de ani, nu ca mine la 57. Să vine ofertă de 1 milion pe Hanca, pe Filip vreo 700 de mii și pe Nedelcearu 1 milion, un milion jumătate. Și vor fi vânduți. Să vedem pe cine pune în loc.

Am început campionatul cu Mevlja, apoi a plecat. Anton era deja pregătit de plecare încă din autocar.

Panduru mi-a zis să nu vin la Dinamo și s-a adeverit tot ce a zis”, a spus Andone la Dolce Sport.

Lasă un răspuns