Alt stadion nou răsare în România.

Ce cruntă ironie, alt stadion nou răsare în România. Investiția de 1 milion de euro pentru o echipă mică.

Fotbalul nostru s-a „dragat” de tot de echipe de tradiție, ajungând să aibă o campioană, pe Viitorul, născută în 2009, și o deținătoare a Cupei, pe FC Voluntari, cu doi ani mai tânără.

În tot acest timp, ce Dinamo se lupta cu comuniștii si este împinsă de la spate de dragostea nemărginită a fanilor.

În acest peisaj, stadioanele noi apar precum ciupercile după ploaie. Nu mai avem echipe, dar se fac investiții de milioane de euro în stadioane moderne. După Alexandria și Turnu Măgurele, unde se fac arene noi, deși n-au echipe nici măcar în Liga 2, un alt orășel uitat de lume, dar nu în câmpie, ci la poalele munților, se va lăuda cu o arenă nouă, care costă 1 milion de euro. La Nehoiu, în nordul județului Buzău este aproape de finalizare noul stadion, care a costat 1 milion de euro. Noua arenă va avea nocturnă, suprafață de joc sintetică, va exista și un hotel nou pentru sportivi.

Formația Carpați Nehoiu, a cărei performanță de căpătâi rămân câteva sezoane petrecute în Divizia C în anii 80 și 90, a fost desființată în urmă cu doi ani, când s-a demarat proiectul.

Pe noul stadion va juca noua echipă Carpați Nehoiu, care se va reînființa în aceată vară și va fi înscrisă în Liga 6! Ca orice șantier „care se respectă” din România, și aici sunt întârzieri,

Lasă un răspuns