Motivul pentru care Contra a cerut rezilierea contractului lui Albin

Readus cu mari sperante in Liga 1 uruguayanul Juan Albin a dezamagit crunt, acesta plecand de la echipa dupa doar sase meciuri.

Albin acauză forma sa slaba datorită problemelor familiale, ultimele informatii scot la iveala faptul ca o abatare disciplinara l-a determinat pe Contra sa renunte la jucatorul pentru care a insistat atat de mult in vara.

Potrivit Prosport, Albin a ratat antrenamentul de miercuri dimineata din cauza faptului ca ar fi petrecut intr-un club din centrul Capitalei, acolo unde, in urma unui conflict, s-a ales cu o vanataie in jurul unui ochi si cu buza umflata.

„Albin a mers intr-un club din centrul Bucurestiului si a incasat-o. Urmele unui contact mai dur i-au ramas pe fata. Si nu s-a aflat la prima iesire de acest gen. Arata ca Doroftei dupa meciul cu Balbi!„, a dezvaluit pentru ProSport un om apropiat al clubului.

Fotbalistul ar fi fost vazut in incinta hotelului unde era cazat purtand pe toata durata zilei ochelari de soare pentru a-si masca vanataia din jurul ochiului. Totusi, conform sursei citate, martorii oculari i-au vazut acestuia umflatura din zona buzei.

6 meciuri a jucat Albin la Dinamo, fara sa reuseasca vreun gol sau vreo pasa decisiva

Lasă un răspuns