Dinamo lupta pentru primul trofeu al sezonului

Handbaliștii de la Dinamo lupta pentru primul trofeu al sezonului, Supercupa Romaniei. Sâmbătă, de la ora 16:00, la Sala Polivalentă din Capitală, ‘Dulaii’ vor lupta pentru primul trofeu al sezonulu.

Stafful tehnic are la dispoziție întregul lot, inclusiv jucătorii nou veniți în tabăra echipei campioane, singura incertitudine fiind Dan Savenco.

Dinamo are atuuri certe în acest meci. În primul rând este un brand, apoi avem cei mai buni și mai pătimași suporteri din țară, suntem siguri că vor fi în număr cât mai mare la Sala Polivalentă pentru a ne susține, mai ales că meciul e în București. În ce privește partea tehnico-tactică, atuurile noastre țin de poartă, unde Ionuț Irimuș este cel mai bun portar din România, și simțim enorm un sprijin din partea lui atunci când suntem în apărare, și bineînțeles atacul, unde avem jucători de calitate care au început să joace colectiv de la săptămână la săptămână mai bine. În ce privește apărarea, totul ține de dăruire și de implicare. Într-un meci cu miză, cum este Supercupa, nu este vreun jucător care să nu dea sută la sută”, a declarat Răzvan Gavriloaia (extremă Dinamo).

Dinamoviștii sunt deținătorii Supercupei, după finala câștigată anul trecut în fața echipei CSM București. De data aceasta, Dinamo va întâlni HC Dobrogea Sud Constanța, finalista Cupei.

După șase meciuri de pregătire (trei la Trofeul Potaissa și trei la Turneul de la Brest-Belarus), încheiate cu un palmares de patru victorii și două înfrângeri (ambele înregistrate în fața unor echipe de top).

Lasă un răspuns