Patrick Petre a reacţionat, după ce fanii lui Sepsi i-au reproșat pentru că nu a cântat imnul Ţinutului Secuiesc la meciul cu Dinamo

Fotbalistul împrumutat de Dinamo la Sepsi i-a înfuriat pe suporterii lui Sepsi OSK, după ce la finalul meciului cu Dinamo acesta a ignorat galeria venită de la Sfântu Gheorghe. Patrick a adus câteva precizări în conferinţa de presă de azi.

La sfârşitul meciului cu Dinamo am mai rămas puţin pe teren, am discutat cu foştii mei colegi şi din acest motiv am ajuns un pic mai târziu la galerie. De asemenea, aş dori să subliniez faptul că mai întăi m-am alăturat echipei şi doar apoi m-am dus la galeria lui Dinamo.

Nu cred că este un lucru necunoscut pentru lume faptul că am crescut la Dinamo şi că Dinamo pentru mine este mai mult decât un club, dar asta nu înseamnă că nu dau totul pe teren ca să câştige echipa la care joc. Eu îmi respect colegii, conducerea clubului şi suporterii OSK.

În ceea ce priveşte declaraţia făcută, vreau să subliniez că a fost scoasă fraza din context şi a căpătat astfel un înţeles diferit. A fost clar că m-am referit la faptul că nu contează cine marchează, ci important este ca echipa să câştige“, a declarat Patrick Petre.

La finalul partidelor, galeria lui Sepsi intonează imnul Ţinutului Secuiesc.

Patrick Petre a marcat o singură dată pentru formaţia din Sfântu Gheorghe, în înfrângerea cu Botoşani.

Lasă un răspuns