Mesajul lui Cosmin Contra pentru conducerea lui Dinamo

Cosmin Contra a susţinut o conferinţă de presă în care a recunoscut că Dinamo este descoperită după plecările lui Bumba, Busulazdic şi Juan Albin. Antrenorul lui Dinamo aşteaptă acum întăriri şi îi avertizează pe jucători: nimeni nu are un loc de titular asigurat.

Nu am renunţat eu la Bumba, el şi-a dorit să-şi rezilieze contractul, îşi dorea să joace mai mult şi eu n-aveam cum să îl opresc. Clubul m-a întrebat dacă sunt de acord să plece şi eu mi-am dat acceptul să plece undeva unde să poată juca. Am rămas uşor descoperiţi, după cele trei plecări, aşteptăm să ne întărim. Dacă nu, încercăm să facem rezultatele cele mai bune cu ce avem. Nu pot să promit nimănui că va fi titular. Niciunul nu e titular, trebuie să îşi obţină acest statut, să muncească pentru el. Am încercat să găsesc jucători cu calităţi pe care nu le aveam în echipă. Revine Nemec de mâine, dar va lipsi Hanca. Nici Costache nu poate juca“, a spus Contra, în conferinţa de presă.

Bumba (23ani) a fost titular în doar două meciuri de Liga 1, în acest sezon. În total, el a bifat 200 de minute în campionat și nu a jucat deloc în dubla cu Athletic Bilbao, din preliminariile Europa League.

Claudiu Bumba a fost rezervă neutilizată în meciul din etapa a 7-a, pe care Dinamo l-a câștigat cu Sepsi, scor 1-0.

Lasă un răspuns